2777
2789
عنوان

زنده شدن مرده در قبر

13175 بازدید | 45 پست

در هندوراس، یک خانم ۱۶ ساله کف در دهانش ایجاد شد و خانواده‌‌اش سریع او را به بیمارستان رساندند اما دیر شده بود و پزشکان در بیمارستان، مرگ وی را تایید کردند. یک روز پس از تشییع جنازه و خاکسپاری او، شوهرش به کنار قبر او رفت و در کمال تعجب صدای کوبیدن و فریاد از درون تابوت شنید. وقتی اعضای خانواده سعی کردند او را نجات دهند، خیلی دیر شده بود. او برای بار دوم مرد و مجبور شدند تابوت را دوباره دفن کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاق فقط برای ادمایی‌که سکته کردن میوفته 

چون بخاطر فشار هوای توی قبر به قلب شوک وارد میشه

اگر۴۸ساعت بعد خاکسپاری انجام بشه امکانش وجود نداره 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

حالا اونا که تابوت دارن جاشون بازه

ما مسلمونا چی

دور از جون همتون تو کفنیم رومون سنگه زنده ام بشیم جا نداریم تکون بخوریم صدا بدیم

خدایا چرا اخه ما نباید تو تابوت باشیم😐😑

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊