2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوی بقیه روش نمیشه فقط در حد اینکه برام غذا بکشه بالش بزاره زیر سرم یا در هیمن حد ولی تو خونه مهربون تره

یه بارم تو‌ مغازه کفش فروشی بند کفشایی که خریدمو برام بست البته نامزد بودیم😍😍بعد ده سال هنوز دلم نیومده کفشه رو دور بندازم😅

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
همیشه نه تنها پیش بقیه حتی تو خلوت هم باهام محترمانه برخورد میکنه به خاطر این همیشه رفتارش برام جذاب ...

از همون اول اینطور بوده؟ چطور اشنا شدین😍خوشبختی بیشتری از خدای مهربون برات ارزو میکنم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

در ماشین رو برای مادرم باز میکنن

حال خوبی بهم میده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خونوادش راجب رابطه توی عقد اینا صحبت میکردن ک خوب نیست و شوهر منم منو بوس کرد و گفت عشق منم نمیذاره ...

😐😶

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

شوهر من خیلی پرروعه یه بار خونه مادرشوهرم مهمون بود زنونه مردونه جدا بود شوهر من اومده بود نشسته بود تو زنونه پیش من یکی بهش گفت چرا تو تو زنونه نشستی گفت زنم اینجاست من کجا برم همیشه هم سر سفره واسم غذا و... میکشه حتی اگه ازم دور باشه 

پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ‌‌‌ ‌️ 

همين چند روز پيش رفته بوديم پارك با مامانش اينا

لحظه هاي آخر ، من داشتم چايي ميخوردم مامانش بلند شد از روي نيمكت

بعد يهو بهم گفت آروم آروم بخور هول نشو، داغه

طوري كه مادرش گفت من چون پام درد ميكنه بلند شدم وگرنه عجله نكن

تو اين حرف ساده يه حس مراقبت و ارزشمندي بود 

عشقتون پایدار 

همسر ندارم 

ولی دوس پسرم جلو همه میاد میشینه پیشم تو‌گوشم پچپچ میکنه اگه با کسی دعوام شه همیشه پشتمههه😂 از خانواده‌ی جومونگ هسیم 🤨☹️

[~زنڋگے جوڔیح ۺدح ڪ برآ شݩآخټ آدمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=/`😹🦠👐🏿 ️ 
خونوادش راجب رابطه توی عقد اینا صحبت میکردن ک خوب نیست و شوهر منم منو بوس کرد و گفت عشق منم نمیذاره ...

😂😂😂خدا به دادت برسه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇