2777
2789
از همون اول اینطور بوده؟ چطور اشنا شدین😍خوشبختی بیشتری از خدای مهربون برات ارزو میکنم

بله، محل کار مدیرم بود، انشاالله همیشه در سلامتی و آرامش باشید 💜

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد بودیم یه روز ب مامان باباش اینا اومدن خونمون خاله ام اینا هم بودن بعد من از حموم اومده بودم موهام خیس بود هی میگفت برو موهاتو خشک کن سرما میخوری من گوش نمیدادم یهو پاشد رفت سشوارمو اورد تو هال زد تو برق موهای منو سشوار زد شونه زد جلو همه

چند بارم جلو همه پیشونیمو بوسید یه بارم بند کفشامو بست😄

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
جلوی بقیه روش نمیشه فقط در حد اینکه برام غذا بکشه بالش بزاره زیر سرم یا در هیمن حد ولی تو خونه مهربو ...

راستی تو خیابون رد شدنم هیشه خودش میاد سمتی که ماشین میاد و دستمو میگیره من ۳۶ سالمه ها بخدا خودم میتونم رد شم😅😅

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خونوادش راجب رابطه توی عقد اینا صحبت میکردن ک خوب نیست و شوهر منم منو بوس کرد و گفت عشق منم نمیذاره ...

حالا به رابطتون کار ندارم ولی چطور اون لحظه آب نشدی خواهر من بودم از خجالت بلند میشدم از اون جمع فرار میکردم  

تو خلوتمون زیاد از این کارا می‌کنه ولی 

یه بار مهمون داشتیم چون باردار بودم میومد کمکم کارا و انجام میداد مهمونم خواهرش بود کلا پیش خانواده خودش روش نمیشه زیاد باهام گرم بگیره یا کاری برام کنه 

واسم عجیب و دوست داشتنی بود😍

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 

فامیلای شوهرم دورند خواهرش اومده بود شوهرم توکارا بهم کمک میکرد خواهره ودخترش میخندیدن میگفتن مردی که توخونه کارکنه یعنی اززنش میترسه شوهرمم گفت خانمم آدمه این همه کارکرده خسته شده منم دوستش دارم بهش کمک میکنم.

باردار بودم کم خون شده بودم امپول نوشته بودن برام

رفتیم دوتایی بیمارستان سر راه ی بسته عروسک های انگشتی برای فسقلیمون گرفتیم

برگشتیم خونه مادرم گفت این چیه گرفتین

شوهرم گفت امپول نمیزد براش کادو گرفتم

خیلی حال داد

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
خوشبه حالت .من هیچی یه دختر ۱۸ ماهه دارم زایمان کردم یه دونه شیرینی نخرید واسم بگه خانوم ممنون .

منم باردارشدم توقع داشتم وقتی برای باراول باباشده ذوق زده بشه چون عاشق بچه اس ولی هیچی به هیچی 😏یه زوج جون دیگه ام باما اومده بودن آزمایشگاه مرده خبربارداری زنشو شنید یه ذوقی کرد زنشو بغل کردوسط خیابون که دلم شکست انقدر الان ازش بدم میاد که دیگه کاری ندارم باهاش گفتم باننه وخواهرش خوش باشه منم بعداین بابچم خوشم گمشه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

سر سفره خفم میکنه هرجا باشیم نمیشینه تا من بیام ک بغلش بشینم کم مونده جلو مردم بکنه تو دهنم البته برای دیگران جذابه من اذیت میشم 

اینک اگ قهر کنیم و جایی بریم اصلا نشون نمیده تازه قربون صدقمم میره جلو بقیه و خیلی توجه میکنه بعد مهمونی خود بخود اشتی میکنیم با این کاراش 😂

تو مهمونیا همش چشمک میزنه بهم اینو دیگ کله فامیل فمیدن 😂😂😂😂یا چت میکنه باهام حرفای غیر اخلاقی میزنه یا تو جمع هسیم با گوشیش میزنگ ب گوشیم میگ دوست دارم 😐😂دیونس بابا😂😂😂😂😂

خواهرم چندماهه ازدواج کرده چند شب پیش دور هم جمع بودیم همسرم به باجناق جدید گفت ببین هرچی از مادرزنمون خوبی بگم کمه تا خودت نبینی باورت نمیشه چه فرشته ایه دخترهاش هم انگار دلشون دریاست از مهربونی . برو خداروشکر کن افتادی توی این خانواده 

از تهمتی ک بهم زده شده بود جلوی خانوادش ازم دفاع کرد و هیچ وقت این کارشو فراموش نمیکنم

احسنت..دقیقا منم تهمتو تجربه کردم ولی از نوع دیگش و اون هیچوقت پشتم نبود، تازه می‌گفت اگه حقیقت داشته باشه میکشمت 🙁