2777
2789
والا شوهرمنم ورشکست شد با هیچیش ساختم با مشروب خوردنش با بی پولیش ولی اخرشم دستمو گاز میگیره ومیگه و ...

خب گاهی پیش میاد همسرم میگه وقتی داشتم 10برابر بقیه برات خرج کردم البته اگه توروش بزنم میگه تو بحث و دعوا همه همینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوبه مرد درک داشته باشه و تو جمع به همسرش احترام بذاره. طفلی خواهرم چند شب پیش کارتشو داد دست من که برا تولد شوهرش کیک و شمع و ... بگیرم. ما هم یهو براش آهنگ گذاشتیم و خواهرم کیک بدست اومد جلوش که مثلا سورپرایز شه نه تنها تشکر نکرد طلبکار هم بود و گفت این مسخره بازیا چیه  حالا منطقش هم این بود که خواهرم چرا به من و شوهرم زحمت داده  دلم برا خواهرم کباب شد خیلی خجالت کشید. مرد باید شعور داشته باشه

اخی عزیزم .... منم کنار همسرم خیلی چیزام یادم میره ....  مثل ویلچری بودن قد گوتاه بودنم حس نمیک ...

همسر منم ظاهرش خیلی خیلی خیلی از من بهتره اوایل خیلی ها بهش میگفتن نه که زنت خیلی تحفه است میخوای مریض داریش هم بکنی؟ ایشونم فقط میگفت نوکرشم هستم از شما کمک خواستم قبول نکنید 

چه خوبه مرد درک داشته باشه و تو جمع به همسرش احترام بذاره. طفلی خواهرم چند شب پیش کارتشو داد دست من ...

در واقع حسادت کرده که چرا مثلا خواهر خودش یا خانواده خودش نبودن اخ که قشنگ حال اون لحظه خواهرتو میفهمم صدبار شوهر بیشعور منم اینکار کرده باهام 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
فداتشم ۱۷ سالمه ولی اهل دوستی نیستم تصمیم دارم ازدواج کنم 

اسم اینجارو باید گذاشت عجایب سایت توی این سن توی این سایت دنبال شوهر میگردی بعد با افتخار میگی اهل دوستی نیستم اهل ازدواجم

دستمو می‌بوسه همیشه و هرجا. اینکه جزو روتین شده و حرکت عادی‌ای حساب می‌شه در طول روز، خیلی حس خوبی بهم می‌ده. ❤️

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.