2777
2789
من و شوهرم به شدت عاشق همیم اما هرگز از اینجور موارد پیش نیومده. همسر تو جنع اصلا ابراز علاقه نمیکنه

همسر منم بیشتر از ابراز علاقه به حمایت رفتاری معتقده 

من ۶ ماه بعد عروسی ام اس و تشنج فوکال گرفتم همه منتظربودن ببینن چی میشه ولی همسرم جوری رفتار کرد که اگر داروهام نبود یادم میرفت ام اس دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی اینارو که میخونم هی به خودم میگم رییییی...دم تو انتخابت    

🤣🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سر سفره خفم میکنه هرجا باشیم نمیشینه تا من بیام ک بغلش بشینم کم مونده جلو مردم بکنه تو دهنم البته بر ...

وای عشقتون پایدار چه قشنگ کاش شوهرای ماهم این مدلی بودن البته توام خوبی حتما که این کارا رو میکنه من باهتش قهر باشم تو جمع ی اخمی میکنم بهش نتونه طرفم بیاد و این اخلاقمو دوس ندارم

کلا همسر من همه رفتاراش قشنگ و عاشقانه و با احترامه خیلی زیاد واقعا آقاست

انشاءالله خوشبخت ترین باشید❤

داداش ندارن؟🥲😂

منم دوس دارم ازدواج کنم

کسی هس معرف ازدواج باشه؟

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
حالا به رابطتون کار ندارم ولی چطور اون لحظه آب نشدی خواهر من بودم از خجالت بلند میشدم از اون جمع فرا ...

من خیلی خجالتیم ولی اینجور چیزا عادیه تو خونوادشون تازه خاهر شوهر اولیم میگفت راحت باش کو تا عروسی کنین سخت نگیر