2777
2789

انگار نمیشه توی دستور پخت کیک ارد گندم کامل جایگزین ارد گندم معمولی بشه.سفت میشه.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

مایه نوع شیرینی داریم که باآردگندم درست میشه بهش میگیم کماچ 

خیلی خوشمزه میشه .میشه توی حلواهم استفاده کرد 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایه نوع شیرینی داریم که باآردگندم درست میشه بهش میگیم کماچ  خیلی خوشمزه میشه .میشه توی حلواهم ...

با ارد گندم سبوس دار؟ برای دستورش فقط سرچ کنم کماچ ؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اشترودل خوب میشه کیکم خوب میشه ولی خب خوب پف نمیکنه و بیشتر مزه کلوچه میده… پیتزام خوبه

چجور کیکی؟ بچه من فقط کیک ساده میخوره ازین وانیلی ساده ها.تو نت خوندم اگه جایگزین کنم سفت میشه کیک.شما امتحان کردین؟ توش میپزه؟ 

با ارد گندم سبوس دار؟ برای دستورش فقط سرچ کنم کماچ ؟

آره .شماسرچ کن کماج 

ولی ماادویه هایی که توی کاچی میریزیم روهم داخلش میریزیم خیلی خوشمزه ترمیشه .ولی دستورش رومن پیدانکردم که بذارم براتون

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چجور کیکی؟ بچه من فقط کیک ساده میخوره ازین وانیلی ساده ها.تو نت خوندم اگه جایگزین کنم سفت میشه کیک.ش ...

توی برنامه سراشپز پاپیون یه کیک هست کیک موکا من فقط از اون راضی ام خوب پف میده به جای قهوه و کاکایو هل و گلاب و وانیلم میتومی بزنی خیلی خوب میشه

آره .شماسرچ کن کماج  ولی ماادویه هایی که توی کاچی میریزیم روهم داخلش میریزیم خیلی خوشمزه ترمیش ...

مرسی

مرسی

خواهش میکنم💖

توی برنامه سراشپز پاپیون یه کیک هست کیک موکا من فقط از اون راضی ام خوب پف میده به جای قهوه و کاکایو ...

مرسی

👇👇دستور پخت کماچ 😋😋

دو عدد تخم مرغ

یک قاشق چایخوری زردچوبه

دو قاشق غذا خوری پودر جوشوندنی(ادویه مخصوص کماچ)

یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر

یک قاشق غذا خوری سیاهدانه

یک قاشق مربا خوری مخلوط رازیانه و زیره

یک لیوان فرانسوی آب

یک لیوان فرانسوی شکر

نصف لیوان فرانسوی روغن (گوسفند ،ارده ،مایع ....)

یک لیوان ونصفی آرد گندم ونصف لیوان

آرد سن که جمعا دو لیوان آرد باشه(آردجوانه گندم )

تخم مرغ را هم میزنیم بعد زردچوبه ،سیاهدونه

پودرِ جوشوندنی ،مخلوط زیره و رازیانه

وشکر را اضافه کرده وهم بزنید

بعد آب وروغن را اضافه کنیم بعد از هم زدن مواد، آرد را به همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم وهم میزنیم

در آخر به دلخواه از پودر پسته پودر گردو کنجد وپودرنارگیل در مایه خمیر مون استفاده میکنیم

شل و سفت بودن مایه کماچ باید مثل مایه کیک باشه

این مواد رو هم می تونید تو کیک پز بریزید
هم می تونید تو ماهیتابه رژیمی بریزید
و مثل برنج که دم می زارن شعلشو کم کنید تا بپزه
یا اینکه تو ظرف مورد نظرتون بریزید وتوفر بپزید

⭕️⭕️⭕️چند تا نکته 👇👇👇
نکته اول :میتونیم از تخم مرغ استفاده نکنیم و بجاش آب بیشتر استفاده کنیم

نکته دوم :می تونید بجای آب وشکر از شیره نبات استفاده کنیم
نکته سوم :اینکه هر روغنی که دوست داشتید می تونید استفاده کنیم
نکته چهارم :پودر جوشوندی رومقدار کم
وزیادش بستگی به خودتون داره که طبع
تند دوست دارین یا نه

👇👇دستور پخت کماچ 😋😋 دو عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری زردچوبه دو قاشق غذا خوری پودر جوشوندنی(ادو ...

ممنونم

ممنونم

خواهش میکنم💚