👇👇دستور پخت کماچ 😋😋
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری زردچوبه
دو قاشق غذا خوری پودر جوشوندنی(ادویه مخصوص کماچ)
یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر
یک قاشق غذا خوری سیاهدانه
یک قاشق مربا خوری مخلوط رازیانه و زیره
یک لیوان فرانسوی آب
یک لیوان فرانسوی شکر
نصف لیوان فرانسوی روغن (گوسفند ،ارده ،مایع ....)
یک لیوان ونصفی آرد گندم ونصف لیوان
آرد سن که جمعا دو لیوان آرد باشه(آردجوانه گندم )
تخم مرغ را هم میزنیم بعد زردچوبه ،سیاهدونه
پودرِ جوشوندنی ،مخلوط زیره و رازیانه
وشکر را اضافه کرده وهم بزنید
بعد آب وروغن را اضافه کنیم بعد از هم زدن مواد، آرد را به همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم وهم میزنیم
در آخر به دلخواه از پودر پسته پودر گردو کنجد وپودرنارگیل در مایه خمیر مون استفاده میکنیم
شل و سفت بودن مایه کماچ باید مثل مایه کیک باشه
این مواد رو هم می تونید تو کیک پز بریزید
هم می تونید تو ماهیتابه رژیمی بریزید
و مثل برنج که دم می زارن شعلشو کم کنید تا بپزه
یا اینکه تو ظرف مورد نظرتون بریزید وتوفر بپزید
⭕️⭕️⭕️چند تا نکته 👇👇👇
نکته اول :میتونیم از تخم مرغ استفاده نکنیم و بجاش آب بیشتر استفاده کنیم
نکته دوم :می تونید بجای آب وشکر از شیره نبات استفاده کنیم
نکته سوم :اینکه هر روغنی که دوست داشتید می تونید استفاده کنیم
نکته چهارم :پودر جوشوندی رومقدار کم
وزیادش بستگی به خودتون داره که طبع
تند دوست دارین یا نه