2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی حقیقتی رو بگم دوستان

اینکه این برنامه آموزنده اس شکی درش نیست

اما متاسفانه این برنامه برون فکنی و خروج روح از بدن رو تلفیق کرده باید حتما این دو رو جدا میکرد

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
اوووو هنوز مگه پخش میشه! یعنی ابن همه آدم رفتن اون دنیا و اومدن با ولمون کن من درآوردیه 

رو چه حسابی این حرف رو میزنی؟

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
اوووو هنوز مگه پخش میشه! یعنی ابن همه آدم رفتن اون دنیا و اومدن با ولمون کن من درآوردیه 

عزیزم به نظرم نمیشه با این چیزا شوخی کرد یا دروغ گفت یه کم فک کنیم متوجه دروغ یا راستش میشیم 

اگه کامل نگاه کنی متوجه میشی حتی با تجربه گر های کشورای دیگه هم ارتباط گرفتن 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

بنظرم واقعی نیس چون یه بار کلیپ یه مسیحی رو پخش کرد که رفتع اون دنیا و نمیدونم پیش حضرت عیسی و ازاین حرفا

راست هم باشه قطعا یا توهم میزنن یاخواب میبینن 

کسی هم که مرده باشه زنده نمیشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
بنظرم واقعی نیس چون یه بار کلیپ یه مسیحی رو پخش کرد که رفتع اون دنیا و نمیدونم پیش حضرت عیسی و ازاین ...

عزیزم همین خواب انسان ها یه جور مرگ هست روح از بدن جدا میشه 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

منم باورم نمی شد تا این که معلم خودمم رفت کما و بعدش حرف های زد که آدم توشون می موند 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
منم باورم نمی شد تا این که معلم خودمم رفت کما و بعدش حرف های زد که آدم توشون می موند 

چی گفتن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تاثیرش رو تو رفتارتون نشون بدین که حداقل مردم با دیدن تغییرات شما ترغیب شن به دیدن این برنامه نه این ...

ما اجتماعی هستیم و درتعامل با دیگرون زندگی میکنیم ،تو دنیای حقیقی نه مجازی...پس رفتار ما در تعامل با دیگرون

.لازم هم نیست بیاییم خودمون رو ثابت کنیم.اونایی که میخوان بفهمن میفهمن

من قبلاً باورش برام سخت بود تا اینکه برای مادربزرگ خودم اتفاق افتاد و فهمیدم همش راسته

ما اجتماعی هستیم و درتعامل با دیگرون زندگی میکنیم ،تو دنیای حقیقی نه مجازی...پس رفتار ما در تع ...

لزومی به ثابت کردن نیست ما همین که لحن و ادبیات شما رو تو مجازی ببینیم و بخونیم متوجه خیلی چیزا میشیم ☺️

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩