2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین خواب انسان ها یه جور مرگ هست روح از بدن جدا میشه 

نه عزیزم خواب دیدن باجداشدن روح ازبدن خیلی فرق داره

اگه اینجورباشه منم خواب دیدم مردم روحم ازبدنم جداشده کفن شدم حتی توی قبرهم رفتم

ولی خواب دیدن فرق داره قطعا کسی که بمیره زنده نمیشه کسی هم که مسلمان ودیندارنباشه بعدجداشدن روح ازبدنش مطمئنا جای خوبی نمیره که بگه رفتم جای نورانی وفلان وبهمان

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
مث حرفای تجربه گرای این برنانه بود؟

معلم من قبل از این که این برنامه پخش بشه رفته بود بیچاره😢

زیاد چیزی در موردش نگفت اما اشاره کرد که خانواده مو می دیدم. پسرام برام زجه می زد. گفت احساس بزرگی می کردم اما یه موقع یه نیرویی من و از پشت کشید. دیدم که دارم بر می گردم سمت بدنم. اون موقع حالم بهم می خورد. دوست نداشتم تو اون جسم تنگ برگردم

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

فوق العاده،  ولی فک میکردم تموم شده

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

من چون به اون دنیا و ... معتقدم پس باور میکنم تنها چیزی که از تلویزیون پیگیری میکنم همین برنامه س

منم به قیامت باوردارم هرکسی هم که مسلمان باشه حتماباورمیکنه ولی باورکردن این برنامه برام سخته 

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
چی گفتن؟

معلم من قبل از این که این برنامه پخش بشه رفته بود بیچاره

زیاد چیزی در موردش نگفت اما اشاره کرد که خانواده مو می دیدم. پسرام برام زجه می زد. گفت احساس بزرگی می کردم اما یه موقع یه نیرویی من و از پشت کشید. دیدم که دارم بر می گردم سمت بدنم. اون موقع حالم بهم می خورد. دوست نداشتم تو اون جسم تنگ برگردم

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
نه عزیزم خواب دیدن باجداشدن روح ازبدن خیلی فرق داره اگه اینجورباشه منم خواب دیدم مردم روحم ازبدن ...

عزیزم خوابیدن نوعی مرگ هست 

بدن خسته میشه و روح از بدن جدا میشه 

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین
شما برو خارحیشو نگاه کن این برنامه مختص ایرانیا نیست

چرا هر چیزی خارجیا درس کنن قطعا راسته. تا ی چی میشه میگیم خارج. من نمیگم دروغه اما حرفای بعضی تجربه گرا رو باور نمیکنم انگار از خودشون در میارن مثلا دیدن معصومین رو اصلا قبول ندارم چون بعضیا میخوان خودشونو خوب جلوه بدن اسم معصومین رو میارن حتی همون خارجیا که اسم حضرت عیسی رو میارن.

عزیزم خوابیدن نوعی مرگ هست  بدن خسته میشه و روح از بدن جدا میشه

یعنی منم مرده بودم وزنده شدم😑یه بارم چندسال پیش خواب دیدم بابام منوگذاشته روپاهاش پاهاش رو درازمیکنه توخونه بودیم اون قسمت سقف محوشد بهم میگفت میری بهشت 

ج

لزومی به ثابت کردن نیست ما همین که لحن و ادبیات شما رو تو مجازی ببینیم و بخونیم متوجه خیلی چیزا میشی ...

دوست عزیز یه چیزی یاد گرفتید ها😂

لحن چیه ،برگرد  چیزهای که خودت گفتی و من گفتم رو بخون ببین کدوم مشکل داره...🤭والا

توضیح میدین؟

مادر بزرگم احساس تنگی نفس داشت بردیم بیمارستان که بعد از یکی دو ساعت ایست قلبی کردن بعد از کلی احیا شدن وقتی به هوش اومد می‌گفت به مامانم که چرا سر پرستار داد زدی و تو حیاط چرا گذاشتی برادرت اونجوری کنه یا اینکه داییم که کیلومترها دور تر بود گفت که خیلی بد تو سر خودش زده هر کاری کردم نتونستم جلوش و بگیرم 

یه چیز دیگه هم گفت که حتی پرستاری بیمارستان هم شوک زده شدن 

وقتی تموم کرده بود لباساشو و درآورده بودن برای احیا می‌گفت هر کاری کردم نتونستم روی پاهام بکشم خجالت می‌کشیدم و گریه میکردم می‌گفت یکی از پرستارای پسر اومده و پارچه تا شکم کشیده روم و وقتی تونست حرف بزنه پرستار و دید گفت اینه و پرستار شوک زده شده بود اونموقع 

تکرار دیشب، امروز ساعت چند میده؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن