2777
2789
همش میخوان از ماه عسل کپی کنن چقدرم سعی میکنن خب بذارن همون تولید بشه

چه مقایسه ای؟! 

مثل مقایسه برنامه نود با سمت خداست ! 

ادم میمونه تو این سایت گاهی

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
اینایی که میگن الکیه امیدوارم که تجربه کنن که بفهمن وجود داره

حالا باور کنن وجود داره یا نداره چه تاثیری به حال شما دوستان داره که این قدر سعی میکنید توجیهشون کنین و براشون آرزوهای زیبا میکنید؟ 

شما که باور کردی وجود داره چه درسی مثلا ازش گرفتی؟ والا ما که تغییر مثبتی تو اخلاق و رفتار شما دوستان ندیدیم!

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنرگس پس از زندگی کاملن متفاوته با ماه عسل.

بعد خود علیخانی خودش نخواست دیگه ماه عسل رو تولید کنه.چون برنامه های شبیه بهش زیاد شده بود

اینایی که میگن الکیه امیدوارم که تجربه کنن که بفهمن وجود داره

من تجربه نکردن ولی یبار قبل اینکه با این برنامه آشنا بشم خوابی مشابه با اینا دیدم اصلا یادم نمیره به اون خاطر بهش اعتقاد دارم لطططططفاااااا بیجا ریپلای نزنید   

وا!!!!! این مثلا کجاش شبیه ماه عسله! اصلا به کل رویکردش متفاوته. به نظرم منحصر به فرد ترین برنامه ایه که تاحالا از تلویزیون پخش شده 

تاثیرش  رو شما نباید ببینی ،اونی که باید ببینه ،میبینه.

تاثیرش رو تو رفتارتون نشون بدین که حداقل مردم با دیدن تغییرات شما ترغیب شن به دیدن این برنامه نه این که بدتر زده شن 😃

به وقت اذان صبح…  قربون بزرگیت خدا جونم 🤩 

اونایی که موافق این برنامن و ۰ تا ۱۰۰ قبول دارن و ب شدت تحت تاثیرن...لطفا از اموزه ها و تاثیرتون استفاده کنید و حداقل در کمال احترام نظرتوتو عنوان کنید 

چرا پرخاشگر و نفرین و...ک الهی بمیری بری تحربه کنی بیای بفهمی حرفشون راسته....دوست من کمی ملایم تر 

هدف این برنامه اصلاحه نه بحث و دعوا گرچ راست یا دروغ...