2777
2789
عنوان

مگ هرجا رفتیم مجبوریم خانواده شوهرو باخودمون ببریم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست
چه خوب آفرین ... کاش منم مثل شما می تونستم 

اخه هیچ صمیمتی با خانواده شوهرم ندارم

خیلی دوست داشتم مثل خیلیا صمیمی باشیم

اینا نخواستن،بخدا هزار تا حرف در می اوردن،همه رو نشوندم سر جاشون،الان می دونن حرفی بزنن خودشون خراب میشن

از طرفی زندگیم ارامش دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همیشه هم آخرین فنشون گریه وفشاره که غش می کنن چون زورگو هستن .

دقیییییقا 

دومین سال نامزدی عید دیدنی رفتیم ازم قیافه گرفته بود بدجور و بی دلیل 

پس فردا مجدد همو دیدیم و من گفتم و گلایه کردم اونم زد زیر گریه که چرا قضاوتم میکنی شاید تو دلم غمی داشتم تو خودم بود 

اخه بیشعور غمت برای منه؟؟؟

با پسرت با دختر با شوهرت بی محلی میکردی قیافه میگرفتی 

من چرا؟؟؟

اخه هیچ صمیمتی با خانواده شوهرم ندارم خیلی دوست داشتم مثل خیلیا صمیمی باشیم اینا نخواستن،بخدا هزار ...

هیچکدومشون لیاقت صمیمی شدن ندارن 

ادم پشیمون میشه از اینک ادم حسابشون کنه 

من برای افطاری هم دعوت نکردم 

هیچکدومشون لیاقت صمیمی شدن ندارن  ادم پشیمون میشه از اینک ادم حسابشون کنه  من برای افطار ...

بعضیا هستن واسه همدیگه جون میدن،عروسو مثل دختر خونه می دونن.واسه من میگفت دخترام بشینن تو کار کن،منم گفتم وقتی دخترت بحال تو که مادرشی نمی سوزه از منه عروس چه انتظاری داری و کار نمی کردم میگفتم یا همه کار کنیم یا منم کار نمی کنم!انتظار و دخالت و دو بهم زنیشون زیاد بود،الان جوری شده به خودشون اجازه نمی دن یک کلمه حرف بزنن،شوهرمم عصبانی میشه

بعضیا هستن واسه همدیگه جون میدن،عروسو مثل دختر خونه می دونن.واسه من میگفت دخترام بشینن تو کار کن،منم ...

عزیزم متاسفانه امثال من و شما عروس اون بعضی از خانواده های انسان نشدیم بایک قوم پر توقع پررو خاله زنک و درکل عن💩 مواجه هستیم