2777
2789
عنوان

مگ هرجا رفتیم مجبوریم خانواده شوهرو باخودمون ببریم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانواده شوهر انقد پرو هستن ؟؟ همشون اینجورین ها

وای خواهر پررو میگی تموم میشه میره 

اوایل مهر خواهرشوهرمو بعلت سیگار کشیدن تو مدرسه اخراج کردن باابرو ریزی اینا هم اوردن یه مدرسه به ظاهر مدرسه ثبت نام کردن خانم رشتش ریاضیه اما اکثر درسا افتاده 

جلو من میگه از دخترم چنان تعریف میکنن تو مدرسه همه بهم میگن حق حلالت از این مادر گل این دختر بوجود میاد 

یا مثلا میگه این مدرسه حالا حالا کسی و ثبت نام نمیکنه هاا 

انگار یادش رفته روز اخراج رفتم با مدیر مدرسه که دوست مامانم بود صحبت کردم 

زنیکه بی شرف

عزیزم میدونم سوالم در مورد تاپیک بی مورده اما چون تبریزین میپرسم مهر ماه هوای تبریز چطوره؟ 

من ک دوست ندارم اصلا هم مشخص نیست گرمه سرده 

ابان هم دلگیره 

اگ میخوای بیای اذر ❣️ بیا 

از قضا گفتم شما تازه از سفر اومدین بخاطر این باهم دوتایی رفتیم ولی باز قانع نشده سرسفره به شوهرمم می ...

اونقد دوتایی برید تا عادت کنن

منم یه مشهد رفتم مادرشوهرم داشت میترکید که چرا نبردیمش،منم گفتم راه دوره،خودت میگی کمر و پام درد میکنه نمی تونم تو ماشین بشینم،گفت نه الان خوبه خوب شدم!و صد تا حرف دیگه زد

دیدم پرو بازی در میاره انگار وظیفمه، من اولش با ادب دلیل نگفتنمو گفتم. بعد اون دوباره رفتم مشهد یبار رفتم اصفهان یبار قشم و بندرعباس یبار شمال دوسه بار قم بهشم نگفتم!!!

مادر شوهر من دوتا مکه دوتا کربلا دوتا سوریه کیش هرسال دوبار مشهد با دختراش وخواهراش میرفت برادر شوهرمعلولم رو هم میذاشت پیش من .بعد ۱۲سالیدونه قم رفتم یه خونی به پا کرد خودشو زد به مریضی که من فشارم رفته بالا .دخترای فتنشو انداخت به جونم که تو داداشمونو از ما جدا کردی در صورتیکه تا حالا یدونه تعارف نزده بودن که شماهم بیایین

خدایا شکرت

مادر شوهر من دوتا مکه دوتا کربلا دوتا سوریه کیش هرسال دوبار مشهد با دختراش وخواهراش میرفت برادر شوهر ...

من متاسفانه تحمل ندارم ،هر کی بیجا حرف بزنه میشورم پهنش میکنم.با هیچ احدی کاری ندارم ولی یکی بخواد خاله زنک بازی در بیاره پدرشو در میارم!حس میکنم کارم اشتباهه و از بی سیاستی

ولی شوهرمم خوب میشناسه منو،میدونه اگه جواب کسی رو هم میدم حقشه اون حرفو بشنوه،پدرش باشه یا مادر و خواهراش فرقی نداره.این اخلاقم باعث شده حرف اضافی نزنن،از طرفی از هم دور شدیم

فکر کنم از زبون شوهرامونه چون تبریز پسرا عقلشون به دهن مادروخواهره

از طرفی هم هرچقدر حاضر جواب باشیم طرف مقابلمون چون ازمون خیلی بزرگه باز یه جاهایی کم میاریم من خیلی در این مورد به خودم مطمئن بودم و مادرشوهرمم یک زن عوام  به تمام معناس گاها حرفایی پیدا میکنه میزنه من نمیدونم چی بگم