2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از ،،،،

140 بازدید | 8 پست

مشاوره های آنلاین طب سنتی دارو گرفته ؟

همینا که از رو عکس زبون مریضی رو میگن

نمیدونم چرا حس میکنم به همه یه چیز میگن.کبد چرب.مشکل گوارشی.رحم سرد .کیست سینه...تیروئید....

راستش مادر من که حدود سی ساله پزشک عمومی هستن و البته توی این سالها تو کارشون موفق بودن نارضایتی از سمت مراجعینشون نداشتن کلا به این طب سنتی اعتقاد ندارن

خود من توی دانشگاه یه دوستی داشتم که تو کار طب سنتی بود و میگفت با همین دیدن زبون می تونه مشکلات رو تشخیص بده. راستش اون روز منم دقیقا حس شما رو داشتم. یعنی به نظرم به همه دوستانی که دور و برش بودن یه سری چیز رو میگفت. سخت میشد تفاوت رو تو حرف هاش متوجه شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو نمیدونم والا.. ولی به جاری من از روی سفیدی چشم و زیر پلک پایین چشمش گفتن لوله تخمدانت بسته شد ...

جدی؟طرف چقد حرفه ای بوده.اخه این مشاوران آنلاین حس میکنم درست بلد نیستن 

راستش مادر من که حدود سی ساله پزشک عمومی هستن و البته توی این سالها تو کارشون موفق بودن نارضایتی از ...

من خودم به طب سنتی بی اعتقاد نیستم اما این مشاورا که تعدادشون هم زیاده فقط قصدشون فروش دارو هست میگن زمینه این‌بیماری ها رو داری بیا پک پاکسازی ما رو بخر

جدی؟طرف چقد حرفه ای بوده.اخه این مشاوران آنلاین حس میکنم درست بلد نیستن 

اونا که خیلی هاشون تقلبی ان.. حتی عطاری ها چیزی بارشون نیست..

ولی من خودم کسی رو تو مشهد میشناسم، اصل کارش رگ گیریه ولی یه سری درمان های سنتی هم بلده.. دیسک کمر و سیاتیک مادر من که فقط میگفتن باید عمل بشه با یه جلسه رگ گیری خوب شد. الان ۸ سال میگذره. خودم سالها دستمو از حد آرنج بالاتر نمیتونستم ببرم.. دکترا‌میگفتن مادرزادی استخونت چسبیده.. این طرف گفت سالها با مو و لباس خیس جلوی کولر خوابیدی.. با یه حرکت قولنج دستمو شکست و همون موقع دستم بالا رفت😄 یه بنده خدایی ۱۳ سال بچه دار نشدن.. این بهش گفته بود تو بچگی نافت افتاده و نتونستن جا بندازن.. لوله تخمدانت پیچ خورده.. براش جا انداخته بود و دو ماه بعد حامله شد.. معجزه زیاد ازش دیدیم.. تحصیلات هم نداره ها.. همش تجربی

چقد عالی کاش‌آدرسش رو بزاری لازم‌میشه

آدرس نداره.. سوالات گیاهی و درمانی رو که تلفنی جواب میده.. رگ گیری و ماساژ هم شما آدرس میدی اون میاد خونتون

۰۹۱۵۳۱۴۰۵۸۹ آقای باغیان

در ضمن مشهده و جای دیگه هم نمیره. شما باید بری اونجا.. ولی اگه کسی رو تو شهرت بشناسه معرفی میکنه بهت