2777
2789
عنوان

خونه منفجر قبل از اومدن مادرشوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغلم از صبح ساعت ۹ تا ۱۱ شب،دو تا بچه ۷ و ۸ ساله دارم درس و مدرسه و... اجاره مغازه ۵۰ میلیونی د ...

درکت میکنم

آدم  کدوم طرف زندگیو بگیره       واقعا تو این گرفتاری کشش رو مخ رفتن باعث و بانیها نیست

اسی میدونی به نظر من خونه ریخت و پاش انرژی آدمو می گیره

نه حالا که مهمون داری

همیشه

بهترین کار اینه همه چیو زود انجام بدی حتی اگر خسته ای

اینطوری بچه ها نظم رو یاد میگیرن

کم کم هم ازشون تو کار خونه کمک بگیر

اسی تمیز کردی؟ منم دوتا بچه کوچیک دارم همین جوری بهم میریزه خونه هرروز تمیز میکنم

مشغولم عزیزم والا فعلا به شامشون رسیدم ولی واقعیتش چون گامم تلخه کار داره سنگین پیش میره  

باید به خودم انگیزه بدم  حاله روحیه بده از شوهرم خیلییی دلخورم خیلی   کار یدی خسته ام نمیکنه روانم خسته اس رنجیده خاطرم

اسی میدونی به نظر من خونه ریخت و پاش انرژی آدمو می گیره نه حالا که مهمون داری همیشه بهترین کار ...

ببین خودم به شدت به فنگ شویی معتقدم    نمیگم هر روز ولی هفته ای ۳ بار تمیزکاری کلی دارم

۳تابچه اونم پسربچه کوچیک واقعا بعضی وقتها به سرویس بهداشتی خودمو نمیتونم برسونم  گاها پیش میاد میبینم غذا داره میسوزه یه شرایطی پیش میاد نمیتونم برم زیرشون خاموش کنم

نمیدونم میتونین درک کنین یا نه