2777
2789
عنوان

خونه منفجر قبل از اومدن مادرشوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3840 بازدید | 100 پست
عزیزم بچه ها رو بخابون تو دست و پا نباشن اشپزخونت کار ی ساعت و نیمه.تازه میتونی کارای ناهار فرداتم ه ...

مشغول دو وعده خورشو اولویه و تو یخچالی فعلا  ازقبل غذا نیمه آماده درست میکنم  چون مهمون بیاد بغذا نمیرسم با بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشغولم عزیزم والا فعلا به شامشون رسیدم ولی واقعیتش چون گامم تلخه کار داره سنگین پیش میره   بای ...

یه نسکافه ای کاپوچینویی چیزی بخور حالت بهتر شه بعد بقیشو انجام بده به خودت بگو همین یک شبه اینطور سخت میگذره میان و میرن تموم میشه ، شوهرا که همیشه عادتشونه 😑 منم هرموقع مهمون دارم دست تنهام با یه خونه منفجر شده چون خونم یک ساعتم تمیز نمیمونه 

دلم کمی آرامش میخواهد...
خیلیی نامردی   اینا اتفاقات از دیشبه  وقتی مجبوری برا هر وعده غذایی مینیمم سه مدل غذا بپزی ...

😂😂😂😂😂

آره خب حق داری

بچه ی کوچیک خیلی کار داره

دختر و پسرم نداره

خدا کمکت کنه

آقایون باید بیشتر همکاری کنن

بدترین قسمتشم

کارهای پخت و پز و تو یخچالی تموم شده  از زعفرونه دم شده و خورشت و اولویه و دسرو و مرباها

نگم مربا که توت فرنگی شده یکی با گاز سر رفت  

ولی جارو گرد گیریو شستن سرویس‌ها مونده

به شدت خوابم میاد

خدا کنه دیر برسن

کلی کار بیرون رفتنی ریز ریزم دارم از تعمیر لباس و تعویض طلا و خرید گل و این داستان‌ها 

درکل خونه به مرحله تمیز نرسیده که عکس بزارم