2777
2789
عنوان

خونه منفجر قبل از اومدن مادرشوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 100 پست
والا من شوهرم عالیه خودش نخواسته با  دختر دایی‌ش ازدواج کنه،اومده با من ازدواج کرده،الان مادرشو ...

خب ب مادر شوهرت بگو کسی واستون نامه نفرستاده بود میخواستی پسرتو جوری بار می آوردی ب حرفا و نظرت اهمیت بده 😂😂😂

البته میتونی خیلی ملایم‌تر جوابشو بدی ولی ب نظرم نذار تو دلت بمونه یا ب همسرت بگو جواب مادرشو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موش بخورتت این موقع شب  کارگر افغانی هم پیدا نمیشه    من برام هر موقع کارگر نیاد یه ن ...

خداروشکر انقدرام که گفتی حالت بد نیس ازاونجایی که تو این موقعیت تاپیک زدی و حس شوخ طبعی تم فعاله 

نیازی نیست خودتو هلاک کنی پاشین با شوهرت دور کو نتون و جمع و جور کنین و یه گردگیری کافیه . 

3 تا بچه کوچیک دارین یه نخود مغزم تو سرشون باشه درک میکنن شرایط تو 

ما تهرانی اونا شهرستان سرزدن دعوت نکردن   نگفتن   احوالی نپرسیدن  کمکی نکردن &nbs ...

به نظرم برای اینجور آدم ها نه از نظر عاطفی وقت بذار زیادی بذار نه مالی. اشتباه می کنی خرج اونا رو میدی. وظیفه شوهرت هست خرج بده. من خودم یک مادرشوهرم دارم همینطوریه. اصلا زندگی پسرش براش مهم نیست. نه دعوتش میکنم نه خونش میرم. معمولا غذا بخوایم بخوریم میریم بیرون و اونجا بچه رو می بینند. از قدیم گفتن برای کسی بمیر که برات تب کنه ولی من تو این دوره زمونه به این رسیدم برای کسی تب کن که برات بمیره. 

معذرت میخام اینومیگم ولی خیلی پرررو وفضوله 

خخ،اختیار دارید،بله همینطوره،با مادرشوهرم تو یه ساختمان هستیم بیشتر واسه اینه که دعوامون میشه به هم نزدیک هستیم،ولی قراره از اینجا بریم،دیگه ماه به ماه هم نمی‌رم خونشون

موش بخورتت این موقع شب  کارگر افغانی هم پیدا نمیشه    من برام هر موقع کارگر نیاد یه ن ...

ما اندیمشکیم🥲

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
خخ،اختیار دارید،بله همینطوره،با مادرشوهرم تو یه ساختمان هستیم بیشتر واسه اینه که دعوامون میشه به هم ...

اوه پس خوشی شمارو نمیتونه ببینه انشالله ازخدامیخام هرچه سریعتر اسباب رفتنتون آماده بشه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

خب ب مادر شوهرت بگو کسی واستون نامه نفرستاده بود میخواستی پسرتو جوری بار می آوردی ب حرفا و نظرت اهمی ...

می‌خوام دقیقاً چنین کاری کنم که بعداً رو دلم نمونه،ولی مهم اینه شوهرم طرف منه،بین منو و مادرش منو انتخاب می‌کنه،دیگه واسه اینه خیلی جواب مادرشوهرم رو نمی‌دم همین که می‌بینم شوهرم چقدر دوست داره برای هفت جدش کافیه،

اوه پس خوشی شمارو نمیتونه ببینه انشالله ازخدامیخام هرچه سریعتر اسباب رفتنتون آماده بشه 

خیلی ممنون خانومی،می‌خواست به جای من،دختر برادرش بود.الان که منو می‌بینه داره دیوونه میشه

خیلی ممنون خانومی،می‌خواست به جای من،دختر برادرش بود.الان که منو می‌بینه داره دیوونه میشه

دیگه حتما همسرتون نخواستن دیگه الانم باید به انتخاب پسرشون احترام بزارن 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اخی عزیزم ..چرااینقدخودتواذیت میکنی ..سعی کن بیشتربه خودت برسی منظورم روحی وجسمی هس بیشترنه ظاهر&nbs ...

برا چندماه امتحان کردم جواب نداد اختیار خونه ام از دستم دراومد آدم دلسوز و قابل اعتماد سخت پیدا میشه

مگر هزینه خیلی بالا که از عهداش بر نمیام 

۳تا بچه دارم  شرایطم عادی نیست