2777
2789
عنوان

پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست
اول میتونم بگم متاسفم فقط ناراحت شدم انشاالله خدا خودش یه راهی جلو پات بذاره  منم همسرم مثل هم ...

منم تا قبل بچه مثل تو بودم اشتباه منو نکن تا بچه دار نشدی جدا شو خودتو نابود نکن 

آبرو بره به درک خودتو نجات بده

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرکتایی ازش دیدم موقع عقد ولی گفتم درست میشه بعد عروسی ولی روز ب روز بدتر شد  چندبارم رفتم ...

همون تو عقد باید تمومش میکردی الانم اصلا دیر نشد جا نزن و تمومش کن💕

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
همون تو عقد باید تمومش میکردی الانم اصلا دیر نشد جا نزن و تمومش کن💕

ان شاءالله دعام کن دیگه زیر حرف زورشون نرم 

بچه هامو بهم بده خودم بزرگشون کنم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
منم تا قبل بچه مثل تو بودم اشتباه منو نکن تا بچه دار نشدی جدا شو خودتو نابود نکن  آبرو بره به ...

میترسم فراموش کردنش برام سخته ما باعشق ازدواج کردیم اخه

لعنت بهش زندگیمو خراب کرد باحرفت ارومترشدم منم به خانوادم گفتم جدابشمم هیچ حسرتی ندارم هروقت بخام پشیمون بشم باخودم میگم انگار یبار تو اون دعواها منو کشت و من الان عمر تازه گرفتم از خدا 

ولی باز دلم اشوبه😔

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
ان شاءالله دعام کن دیگه زیر حرف زورشون نرم  بچه هامو بهم بده خودم بزرگشون کنم

هرچی گفتن قبول نکن بری باهاش زندگی کنی بدتر میشه هاا این آدم روانیع درست بشو نیست گول نخور اصلا.

انشالله که همه چی خوب پیش بره و بتونی بچه هارو بگیری

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
میترسم فراموش کردنش برام سخته ما باعشق ازدواج کردیم اخه لعنت بهش زندگیمو خراب کرد باحرفت ارومترشدم ...

جدا شو خودتو نابود نکن من دارم دیونهرمیشم وقتی فکر میکنم بچه هامو قراره ازم بگیره

هرچی گفتن قبول نکن بری باهاش زندگی کنی بدتر میشه هاا این آدم روانیع درست بشو نیست گول نخور اصلا. ان ...

ان شاءالله 

غم بچه هام کمرمو شکست

میترسم فراموش کردنش برام سخته ما باعشق ازدواج کردیم اخه لعنت بهش زندگیمو خراب کرد باحرفت ارومترشدم ...

دلت دقیقا واسه چی آشوبه؟فقط بهش عادت کردی همین وگرنه با این تفاسیر شوهرت قابل دوست داشتن وعاشقی نیست

برو خونه شوهرت طلاق نگیر تا مردم بگن به به چه زندگی گل وبلبلی بعدشم یکی دوتا بچه بیار ده بیست سال دیگه خودت که شکسته وپیر شدی وضعف اعصاب گرفتی علاوه بر شوهرت بچه هاتم هرروز بیچارت میکنن،چرا؟چون این حد از مشکلات اعصاب ارثیه بچه هات ۵۰ درصدم از باباشون به ارث ببرن شما دوتا آدم عصبی وپرخاشگر وناسازگار تحویل اجتماع دادی داریم اطرافمون که بهت میگم حتی پدر مارو درآوردن که فامیل درجه دو وسه شون هستیم خانواده خودشون که هیچ هر کسی یه وری رفته خودشونم بچه ها با پدرومادر زیر یک سقف نمیسازن

ببخشید اگه مجبور شدم انقدر واضح برات توصیف کنم واقعا دلم میسوزه میبینم هم جنسام انقدر ضعیف وبی اعتماد به نفس هستن آخه مگه آدم چندبار به دنیا میاد چندبار حق زندگی کردن داره چرا خودتون وضعیت خودتونو تغییر نمیدید چرا واسه خودت ارزش قائل نیستید خودتونو بازیچه دست یه آدم مریض میکنید که روزبه روز بیچاره تر بشید چرا عین یه موش از زندگیت پرتش نمیکنی بیرون تا خودت به آرامش برسی این حرف من تو گوشت باشه الان جدا نشی پس فردا با بچه روزی صدبار آرزوی مرگ میکنی که چرا اول جدا نشدم

خدایا مسافر 
دلت دقیقا واسه چی آشوبه؟فقط بهش عادت کردی همین وگرنه با این تفاسیر شوهرت قابل دوست داشتن وعاشقی نیست ...

حق با توعه عزیزم همه ی اینارو میفهمم و تک تک کلماتتو درک میکنم مشکلاتم زیاده اینجا نمیشه گفت 

همه ی حرفات درسته ولی میدونم تموم که بشه خیلی به زمان نیاز دارم تا سرپا بشم و این پروسه ی زمانی جونمو میگیره میدونم

خسته ام دوست عزیز خیلی خسته 

من ادم منطقی هستم همه ی حرفاتو میفهمم خودمم روزی صدبار میگم با خودم ادم کسیو دوس داره که چیزای دوس داشتنی داشته باشه ولی اون هیچ چیز دوس داشتنی نداره که دوست داشته باشم،خودمم این حرفمو قبول دارم ولی باز نمیدونم چرا

بچه هم بااینکه چند سال میگذره از ازدواجم ولی نخواستم بچه بی گناهی رو این وسط اسیر کنم  

از خدا میخام مهرشو از دلم بیرون کنه روزی برسه که جامون عوض بشه 💔

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
چی شد عزیزم جواب پزشک قانونی؟! چیکار کردی برگشتی خونه؟

نامه گرفتیم پدرم باید ببره پاسگاه ضمیمه ی شکایت بکنه 

چون کارت ملی و شناسنامه ام دست نامرده نمتونم ثبت ثنا بکنم شکایتمو موندم برم دادگستری 

بخدا گیج شدم خدا ازش نگذره

کاشکی کارت ملی رو میداد

سلام‌چی شد چیکار کردی با همسرت

پزشک قانونی تایید کرد و نامه داد باید ضمیمه پرونده بکنیم تو پاسگاه 

کارت ملی و شناسنامه ام دست اون نامرده بهم نمیده واسه ثبت ثنا کارت ملی میخواد