2777
2789
عنوان

پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست
نمیدونم من سر در نمیارم تا حالا پام به پاسگاه باز نشده که باز کرد آبرومو همه جا برد

شوهرت اوایل ازدواج و آشناییم همین بود؟

میتونم بپرسم چند ساله باهمین؟

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوضیه پیش کی بگم  فامیلاش میگن اینم عروستون غریبه رفتین گرفتین دختر زیاد داشتیم چرا از ما نبرد ...

شما هم بگو من یه چیزی دستی میدم بیاین ببرینش واسه دخترای فامیل 

هر کی خواستش مبارکش باشه

من نمیدونم چرا مرد باید زنشو بزنه اخه .آخه زن واسه کتک خوردن آفریده شده 

یه بارش سر اینکه روزه بودم غذام شور شد البته من و دخترمخوردیم خوب بود ولی تو دهنش شور بود میگفت اون روزه نمیگیره 

جوری زد که از درد سرم تا دو روز نای بلند شدن نداشتم با اون حالم روزه میگرفتم

چرا گفتین بچه ها رو بهم نمیده؟؟؟؟؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
شما هم بگو من یه چیزی دستی میدم بیاین ببرینش واسه دخترای فامیل  هر کی خواستش مبارکش باشه

واسه خودشون بدبختای بی شوهر 

بچه هامو بده بهم بره جهنم خودش و فامیلاش

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
خدا وکیلی

من با شما دروغ دارم 

شما منو میشناسی یا من شما رو که دروغ بگم بهتون؟؟؟؟

بقرآن قسم اگه دروغ بگم

تاپیک قبلمو بخونید

حق اذانت بچه ها با مرد هس

مگه تا ۷ سالگی با زن نیس؟

از خودشون که میگرفتن یکی بود عین شوهرت که....بی لیاقتا

همیشه چمشون پی زندگی من بود

نمیدونستن من با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم

نه الان کم شده

یعنی چندسال؟؟؟

شما وکیلی؟؟؟یا سردرمیاری؟

چندسالتونه؟

چندبار با کمربند تا مرز خفگی رفتم نفس آخر ولم کرد بخدا قسم اگه دروغ بگم

اول میتونم بگم متاسفم فقط ناراحت شدم انشاالله خدا خودش یه راهی جلو پات بذاره 

منم همسرم مثل همسر شما روانی به تمام معناست بارها تاپای مرگ رفتم نمیشه باهاش یک کلمه حرف زد راجب مشکلاتمون روانی میشه و میزنه الانم چندروزه خونه خانوادمم بلاتکلیف

بچه ندارم ازش ولی تنهاچیزی که پامو بسته اینه که سخته برام جدایی ازطرفی هم از ابروم میترسم موندم تو بلاتکلیفی دلم و عقلم

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
شوهرت اوایل ازدواج و آشناییم همین بود؟ میتونم بپرسم چند ساله باهمین؟

یه حرکتایی ازش دیدم موقع عقد ولی گفتم درست میشه بعد عروسی ولی روز ب روز بدتر شد 

چندبارم رفتم خونه بابام قبل بچه به زور منو برگردوندن گفتن درست میشه ولی بعد بچه خیلی بدتر شد خیلییییی خصوصاً این دو سال فجیع عوضی شد 

شهریور سالگرد ۶ سالگی ازدواجمونه