2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه سئوال دارم خارج این موضوع. قم برای زندگی خوبه؟ پدر و مادر من مذهبی هستن ، پافشاری دارن بیان ...

آره خوبه مشکل خاصی نداره. فقط هواش توی تابستون گرمه. اگه قبلا توی مناطق گرمسیر بودید بیاید.

آره خوبه مشکل خاصی نداره. فقط هواش توی تابستون گرمه. اگه قبلا توی مناطق گرمسیر بودید بیاید.

همین الانم تو خوزستان زندگی میکنن.

از این لحاظ میگم که من خودم هر سال میام اونجا مجبورم چادر بپوشم

اگر قرار باشه کل سال بیام مجبورم همیشه چادر بپوشم

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

من یه تاپیک زدم که سونوگرافی تو قم بهم معرفی کنن، میتونی اونو ببینی🌸

من برای ان‌تی رفتم بقیه الله

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من یه سئوال دارم خارج این موضوع. قم برای زندگی خوبه؟ پدر و مادر من مذهبی هستن ، پافشاری دارن بیان ...

قم اکثرا چادرین مانتویی هم زیاد شده ولی خب بازم جو قم یطور دیگه است پدر خودمم حوزوی بوده مدام سر حجاب و چادر خون مارو تو شیشه میکنه بااینکه مانتوی بلند و حجابم خوبه آرایشم خیلی سبکه که خیلی‌ها نمیفهمن آرایش دارم ولی فقط چادر رو حجاب میدونه مدام میگن شما ابرو حیثیت منو پیش مردم میبرین مردم میگن این خودش طلبه اس دختراشو ببین ولی من چادر برام سخته تا مجرد بودم میپوشیدم ولی شوهرم مشکلی نداره میگه حجابت خوبه لازم نیس چادر ولی باز پدرم ول کن نیس 

همین الانم تو خوزستان زندگی میکنن. از این لحاظ میگم که من خودم هر سال میام اونجا مجبورم چادر بپوشم ...

نه مجبور نیستی چادر بپوشی🤔 فقط برای رفتن به حرم باید چادر داشته باشی

وگرنه ابنجا همه جور ادمی هست، باحجاب، معمولی، بی حجاب

من قم زندگی میکنم ولی چادری نیستم