2777
2789
مرسی از نظرات مثبتتون عزیزان  الان چشم

ببین از الان بگما سایت خرابه باید بری آپلود کنی نیای بگی وای سایت خرابه وای بچم خرابکاری کرد وای مهمون اومداا

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از الان بگما سایت خرابه باید بری آپلود کنی نیای بگی وای سایت خرابه وای بچم خرابکاری کرد وای مهم ...

راس میگه ایشونᥬ😆᭄ 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
ن راسته عزیزم من ی جاری دارم ن ذاتش زیباست نه ظاهرش شوهرش بردشه بخاطر دوزار پول باباش ولی من ساده ...

ما هممون فکر می‌کنیم خودمون بی تقصیر و مظلوم ترینیم و بقیه گرگ و باسیاست

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
الان ما بگیم زشتی یا خوشگلی چه مشکلی ازت حل میشه شما ارزش خودتو به تایید دیگران وابسته کردی که اشتب ...

افرین اسی عزت نفس نداره 

رو همین حساب دنبال تایید بقیست 

حس خوب میگیره دیگه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

حتی یه ایراد کوچیکم نداری که بگیم برای این میگی زشتم پس در نتیجه تاپیک زدی که ازت تعریف کنیم

تعریفی هم هستی😁 البته نازی

موهاتم خیلی خوشرنگه

مبتلا به سندروم سسدستی