2777
2789
ما هممون فکر می‌کنیم خودمون بی تقصیر و مظلوم ترینیم و بقیه گرگ و باسیاست

نه عزیزم من اصلا ن مظلومم ن بی تقصیر 

بزرگترین تقصیرم این بود ک قدر خودمو ندونستم و اجازه دادم بجام تصمیم بگیرن

من تحصیلکردم تو جامعه شغل و وجهه داشتم شوهرم خونه نشینم کرد حالا روز نیست نزنه سرم ک برو خرج خودتو درار

من بی تقصیر نیستم چون جلو بی ادبی و بی فرهنگی و دخالتهاشون سکوت کردم 

ولی خدایی داشتم ک سرجاشون نشوندشون یکیشون مرد یکیشون فلج شده اوندیکی رو جواب کردن و ...

خوشحال نیستم چون دوست داشتم تو خانواده ای باشم که احترام و محبت و باهم بودن باشه ن حسادت و کینه و عقده

من جاریم اومد تو خونه من طلسم ریخت و رفت و خودش بهم گفت زندگیتو ب آتیش کشیدم شما بگو این وسط تقصیر من چی بوده منی ک جز احترام بهش چیزی ندادم علنا ت روم گفت فقط تو منو تو خانواده شوهر آدم حساب میکنی اونوقت اینکارو باهام کرد

قضاوت کردن نشه عادتتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من اصلا ن مظلومم ن بی تقصیر  بزرگترین تقصیرم این بود ک قدر خودمو ندونستم و اجازه دادم ...

جانم من که شمارو نمیشناسم که قضاوت کنم. 

هر واقعه ای یه سر مثبت داره یه منفی ما عادت کردیم نقش خودمون رو توی مسائل نادیده بگیریم همیشه. البته شمارو نمیگم در کل میگم حتی خودم. 

اگر همه چیز الان به ضرر شماست پس الان دارید بزگترین اشتباه رو میکنید اونم موندن تو چنین وضعیتی هست... 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
جانم من که شمارو نمیشناسم که قضاوت کنم.  هر واقعه ای یه سر مثبت داره یه منفی ما عادت کردیم نقش ...

بخدا چند سال پیش رفتم طلاق بگیرم نمیدونی بچم چ گریه ای کرد بهم گفت مامان یکی از بچه ها مامانش جدا شده خیللی اذیتش میکنن تو بمون بخدا من بزرگ بشم برات جبران میکنم خدا شاهده این حرفا حرفای دهن ی بچه ۶ ساله نیست و من موندم و ساختم و فقط دنیام بچمه 

خیلللی واسه ی مادر سخته بچش اینو بهش بگه بخدا الانم یادم میفته گریه میکنم

فقط باید ی کاری کنم 

اگر صبح تا عصر برم بچم تنهاست کسی رو ندارم عصرها شوهرم میبرش کلاس اونوقت اذیت میکنه میگه خودش بره بیاد میشناسمش عوضیه منم محلم خوب نیست تو رو خدا بگین چ کنم

بخدا چند سال پیش رفتم طلاق بگیرم نمیدونی بچم چ گریه ای کرد بهم گفت مامان یکی از بچه ها مامانش جدا شد ...

آفرین به عقل بچه ۶ ساله . خدا ببخشه بهت عزیزم 

کار خوبی کردی ماندی 

بخدا چند سال پیش رفتم طلاق بگیرم نمیدونی بچم چ گریه ای کرد بهم گفت مامان یکی از بچه ها مامانش جدا شد ...

بگردم الهی  نمیتونی با پدر مادرای همون بچه هایی که میان کلاس حرف بزنی که اگر خونشون نزدیک شماست بچه شمارو هم ببرن و بیارن؟ 

یا اگر هزینه اش برات مشکلی نیست میتونی سرویس بگیری براش 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.