2777
2789
عنوان

عذاب وجدان از مرگ پدر

2117 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها چند ساله کهتایپیک های مختلف رو میخونم ولی تازه موفق شدم عصو بشم 

تازه دوماهه پدرم رو از دست دادم و خیلی تو این ماجرها مقصرم و هیچ جوره نمیتونم خودمو ببخشم از یطرف مسزولیت خاهرم و مادرم با منه و یه دختر یکساله دارم از طرفی نمیتونم دگ زندگی کنم دست و دلم به هیچ کاری نمیره شب و روز بابام جلو چشممه الهی بمیرم  یکسالی بود که همش میگفت دلم درد میکنه و هی داروهای مختلف میخورد ما هم ب این کاراش عادت کرده بودیم جدی نمیگرفتیم دو ماهه تموم از این بیمارستان ب اون بیمارستان بردمش شب و روز بالا سرش بودم ولی دیگه کار از کار گذشته بود بابام‌همه کسم بود نمیدونم چیکار کنم حتی به خابم نمیاد دارم از دلتنگیش میمیرم حتی نمیتونم براش گریه کنم دردمو ب کسی بگم همش تو تنهاییام باهاش حرف میزنم اگه بیشتر بهش توجه میکردم اگه زودتر نیبردمش دکتر وااای که جقد دلشو شکستم خدایا متنفرم از خودم بابا جونم منو ببخش کاش بجای تو من میمردم 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه احوال بدی میگذرونی...

ولی آخه یه چیزایی دست ما آدما نیست قربونت برم.. تو مطمئن باش اگه عمر بیشتری میداشتن اصلا ب تو و زود فهمیدن بیماری شون نیازی نبود.. بنظرم براشون خیرات بده کارای خوب بکن.. تو مقصر نیستی خیالت راحت باشه 

هفف چقد حالتو درک میکنم . خدا رحمت کنه پدر عزیزتو اما این فکرارو از خودت دور کن .. به جای این فکرا هرپنجشتبه واسشون نظری خیرات کنین تا دلت آروم بگیره کنار خانوادتون باشین دلداریشون بدین خیلی سخته واقعا اما سعی کن الان ک راحت شده باز اذیت نشه واسش صلوات بفرس فاتحه بخون تا اونم اروم باشه 

😔😔

متأسفم خیلی سخته خیلی زیاد😭 روحشون شاد 

ولی شما دارید به سمت افسردگی میرید خدایی نکرده 

حتما به یه روانشناس مشورت کنید اون می‌تونه خیلی کمکتون کنه 

لطفاً از خودتو دریغ نکنید 

البته این نکته هم یادتون باشه پدرتون حتما متوجه غم و غصه های شما میشه و عذاب میکشه،پس برای آرامش ایشون هم شده،کمی به خودتون مسلط باشید 

پدرتون جاش خوبه ان شاء الله پس شما هم کمی بفکر خودتون باشید

الهی جاشون بهشت باشه .خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده .اینطور نیست شما مقصر نیستین .هممون دیر یا زود به بهانه های مختلف از دنیا میریم . اگه شما ناراحت باشی و خودتو سرزنش کنی پدر عزیزتون هم از ناراحتی شما عذاب میکشن .باید برای شادی و خوشحالی ایشون روحیتون رو حفظ کنید و خودتون رو ناراحت نکنید  .برای آرامش پدرتون هرروز سوره یاسین و زیارت عاشورا بخونید به نیابت از ایشون حتی اگه کم هم بود عیب نداره صدقه بدین .هر روز براشون صلوات بفرستید و به امام حسین سلام بدین ثوابش رو هدیه کنید به پدرتون .به نیت پدرتون به پرنده ها دونه بدین .هر کار خیری میتونید انجام بدین ثوابش هدیه به روح پدرتون ‌اینجوری ایشون هم ازتون راضی میشن و انشاءالله به زودی میان به خوابتون . این تاپیک رو هم بخونید بعداز خوندنش آروم میشید 

یاعلی 💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/تاپیکِ-جامعِ-زندگی-پس-از-مرگ-در-جهتِ-تسکینِ-داغدیده-ها

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
چه احوال بدی میگذرونی... ولی آخه یه چیزایی دست ما آدما نیست قربونت برم.. تو مطمئن باش اگه عمر بیشتر ...

خیلی تو زندگیش درد کشید دقیقا یک ماه قبل مرگش روح مادرشو تو خاب دیدم که چادر سیاه سرش بود و برای پدرم‌گریه میکرد و میگفت مراقبش باش از همونجا بابام زمین‌گیر شد اینجوری مردن حقش نبود

هفف چقد حالتو درک میکنم . خدا رحمت کنه پدر عزیزتو اما این فکرارو از خودت دور کن .. به جای این فکرا ه ...

هر شب قبل خاب براش فاتحه میخونم با یادش میخابم چاره ای جز قوی بودن ندارم مجبورم از بیرون خودمو محکم نشون بدم ولی فقط خدا میدونم از درون نابود شدم 

خیلی تو زندگیش درد کشید دقیقا یک ماه قبل مرگش روح مادرشو تو خاب دیدم که چادر سیاه سرش بود و برای پدر ...

خب وقتی از اون عالم بهت الهام شده دیگه نباید بی‌تابی کنی عزیزم.. روح مادرشون اومده بهت نشونه بده... 

داغ عزیز خیلی سخته اصلا تقلا نکن که زود از این روزا خلاص شی بزار درست عزاداری کنی برای پدرت.. من بهت صدرصد میگم که تو تقصیری نداری.. فقط بزار یه مدت بگذره تا خودتو پیدا کنی

الهی جاشون بهشت باشه .خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده .اینطور نیست شما مقصر نیستین .هممون ...

ممنونم نبود بابام کمرمو شکست تو زندگی خیلی سختی کشیدم ولی هیچ دردی اینجوری تا عمق وجودمو نسوزوند بار زندگی افتاد رو دوشم یطرف رفتن تنها تکیه گاه و دلسوزم یطرف  پرپر شدنش جلو چشمم یچیز دگ بود یه لحظه از جلو چشمم کنار نمیره انگار همین الان بود