توی تاپیک قبلی گفتم با شوهرم قهرم و گفتم دارم میرم پیشش رفتم و واسه اولین بار در گوشی خوردم رفتم کنارش روی مبل همینجوری برگشت زد در گوشم گفت هرچی هیچی بهت نمیگم پررو تر میشی تنها میری دور و دور دو قورت و نیمتم باقیه؟؟بجا عذر خواهیتههه؟دویدم تو اتاق درو قفل کردم گریه امونمو بریده چرا من انقدر بدبختم چرا انقدر اون عوضیه ازش بدم میاااادددددد
تو یه زن بالغ و عاقلی نه نوجوون که بخاطر بیرون رفتن سیلی بخوری
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
وقتی تو خودت رو بدبخت میدونی ضعیف میدونی بیچاره میدونی ادمی که بهش ظلم میشه ناحقی میشه و و و...منتظر ادمهایی باش که خلاف تو باشن دقیقا صفت های مخالف تو رو دارن عوضین به قول شما..ظالمن..ناعادلن..بی عاطفن..و و و..چون تو با کلامت با افکارت با رفتارت این انرژی رو به جهان میفرستی و دقیقا بازتابش همینه که تو زندگیته..هر چ بفرستی همون شدیدتر میشه بدتر میشه..پس رو احساست و کلامت و افکارت نسبت ب خودت کار کن عزیزم
هفته پیش دختر و پسر عموهام(متاهلن همه جز یکیشون)میخواستن برن یکم بیرون شهر گفت من کار دارم بعد کلی ب ...
مقصر بودی ب نظرم عزیزم ، ولی نباید میزد زیر گوشت ، میشد با صحبت حلش کرد،
ب نظرم هیچ کدوم از اون افراد ک همراهشون رفتی اگ شوهرشون اجازه نده برن جایی قطعا کنسل میکنن، باید ب حرفش گوش میکردی چون زندگی مشترک متاسفانه تو ایران اینطوره، یعنی اینطور برا پسرا جا افتاده ک اختیار جایی رفتن، طرز پوشش و رفتار همسرمون رو داریم. اگه میخوای زندگیت خراب نشه و میدونی شوهرت آدم لایقیه یکم ب حرفاش گوش کن، لجبازی نکن