2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست
چرا انقد براتون مهمه که بهتون محبت کنه..شمام تنهایی شاد باش به خودت برس..بیخیال باش..به خونوادش رو ن ...

چون ایل شوهرم پاشو کرده توی زندگیم ول نمی کنه نمی تونم یک لیوان آ ب بدون اینکه اونا بفهمن بخورم 

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خداروشکر عزیزم خوشبخت باشین همیشه ❤️ اره خب تو سن کم سخته تا بیای عادت بکنی و خیلی چیزارو یاد بگی ...

واسه من ک تو خونه پدرم سوگولی بودم دست ب سیاه سفید نمیزدم سخت بود چ برسه ب بچه ۱۷ یا ۱۶ ساله که میخواد درس ام بخونه همزمان خونه داریم بکنه ای بابا چی بگم!?? حالا ما بگیم نه یا آره  کاربر میرع کار خودشو می‌کنه😂😂 چرا باید سر اینچیزا همدیگه رو ناراحت کنیم ??

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اوایل عاشقش بودم  ولی رفتاراش باعث شد خیلی ازش زده شدم خیلی سرد شدم.الان بیشتر از روزی یبار به ...

عزیزم انشالله رابطتون درست بشه. ولی اگه عاشقش بودی سعی کن رابطتونو درست کنی باهاش درارتباط باشی تا باهم هماهنگ شین و بیشتر ازین دور نشین. اگه هنوز دوسش داری و زندگیت برات مهمه. سخته ولی شدنیه شوهر منم یه اخلاقای خیلی بدی داره ولی سعی کردم بشناسمش و با حرف و غیرمستقیم بخام که خودشو درست کنه یاهم اهمیت نمیدم یا.. باید از کسی که با تجربس کمک بگیری ایشالا که زندگیت عالی بشه ❤️

چون ایل شوهرم پاشو کرده توی زندگیم ول نمی کنه نمی تونم یک لیوان آ ب بدون اینکه اونا بفهمن بخورم  ...

جواب سربالا بده...چیکارت میخوان بکنن مثلا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

واسه من ک تو خونه پدرم سوگولی بودم دست ب سیاه سفید نمیزدم سخت بود چ برسه ب بچه ۱۷ یا ۱۶ ساله که میخو ...

عزیزم 😍😂 منم خیلی کار نمی‌کردم یکم برام سخته ولی کم کم راه میوفتم و خوبیش اینه که به کار خونه علاقه دارم. اره کاش همو ناراحت نکنیم هرکی یه نظری داره ایشالا همه خوشبخت بشن 

من ۱۸ سالمه و خودم شخصا مخالف ازدواجم بابا بیخیال هنوز اوایل جوونیته برو عشقو حال کن،با رفیقات،با خ ...

منم مثل شما ازدواج رو اشتباه میدونم . دلایل علمی و روانشناسی هم دارم. اوایلش خوبه بعد در مراحل بعدی همش از دماغ آدم در میاد و بعد هم میری به سمت ذله شدن. من که از مجرد بودنم کاملا راضی هستم

مهم اینه که کسی پشتم نیست 

میدونم چی میگی ولی وقتی میبینی اذیت میکنن بزن به سلیطه بازی قرارم نیس کسی پشتت باشه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

مگه ملت علاف منن😑😂

اگه بچگی نکردی و با دوستات بیرون نرفتی به اندازه کافی ازدواج نکن قشنگ برو سر تا سر دنیا دوراتو بزن 

شوهر همیشه هس ولی درس وموقعیت الانتم همیشه داری؟ خب نه