2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست

من ۱۳سالم بود ازدواج کردم الان۱۹سالمه یه بچه یه ساله دارم بنظرم بمون هنوز بچه آیی یکم لذت ببر من الان خیلی دلم میخواستم مجرد بودم

صبوری میکنم تا موفقیت ،،،،عالیس در سر زمین عجایب_🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچگی کردی ب اندازه کافی؟  بعدا پشیمون نشی🥲

شوهرا دیو نیستن میشه باهاشون نوجوونی کرد اگه خوب باشه...تازه بچه نیس ۱۷ سالشه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

تم امشب سایته دیگه 🙄

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

تو میخوای ازدواج کنی ما چه نظری داریم بدیم 

خب ببین همه چی رو با پول نبین 

ببین اخلاقش چطوره 

دوست داره اصلا 

تو دوسش داری اصلا 

دلت میخواد درست رو ادامه بدی 

یه تصمیمی نگیر که بعداً پشیمون بشی

نمیدونم. منم ۱۷ عقد کردم اوایلش سخت بود ولی الان خیلی راضیم باید خیلی چیزارو بسنجی ببینی خودت آمادگی شو داری یان. آماده بزرگ شدن و مستقل شدن و متاهلی و زندگی زناشویی رو داری یان

برو مشاوره ببین مشکل نداره بعد درس و هنر به کار بگیر بعد بچه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من ۱۸ سالمه و خودم شخصا مخالف ازدواجم

بابا بیخیال هنوز اوایل جوونیته برو عشقو حال کن،با رفیقات،با خانوادت،تنهایی بگرد،برو شیطونی کن،الان ازدواج کنی بری خونه و ظرف بسابیو بشوری؟؟؟؟از کجا معلوم بعدا موردای بهتر واست پیدا نشدن

همی الان که نمیان بکنن تو گونی ببرنت بگو میخوام درسمو بخونم دوسال دیگ  دو سال دیگه ک اومدن تا ببینین اخلاقا بهم میخوره و رفت و امد کنین میشه ۲ سال او موقع شدی ۲۱ و خوبه ولی نزار بپره

خودمو جا ت میزارم میگم مریم غلط نکن ت هنوز داری باب اسفنجی میبینی

چرا زیر هر تاپیک ازدواج یکی هس که اصرار داره باب اسفنجی میبینه حتی با ۳۰ سال سن و بچس..تو اینستا و اینجا خیلی مد شده این حرف..

تازه چه ربطی داره مامان من ۴۰ سالشه کارتون دوس داره

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....