2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست
شت به اینجاهاشفک نکرده بودم مگه هنوزم همچین مریضایی هستن

چی میگی دختر خوب

مگه نمی دونی

تعداد اونایی که خیانت میکنن از تعداد اونایی که خیانت نمی کنند بیشتره . ولی خیلی هاشون لو نمیرن واسه همین فکر میکنی کم هستن

تعصبی ها هم خیلی زیادن متاسفانه

ی چیزی میگم سری جبهه نگیرید برام و شما استارتر ناراحت نشو چون خودت نظر خواستی 

ببین گلم پول ملاک خوبیه ولی اونقدرام قوی نیست ببین من مثل اینایی ک میگن پول مهم نیست نیستم اتفاقعا خیلی مهمه مخصوصا تو این دوره و زمونه ولی چیزای دیگه ام در کنار پول مهمن و اینکه خانواده ها همتراز هم باشن ببین درنگاه اول شاید فکر کنی چیز مسخره ای بیاد ولی نیست اینکه درحد هم باشید و اخلاق داشته باشه و خانواده دوست باشه بعدش پولدار باشه خیلی مهمه تو فقط ملاکت خودت نوشتی که پولع فکر نکنم بجایی برسی اونم تو سن کم و بدون اینکه خودت از خودت پشتوانه کار یا پسنداز و... برا روز مبادات داشته باشی من خودم اون بالا نوشتم شوهرم خانواده پولدار و محترمین ولی بعدش اضافه کردم که دوست بودیم یعنی همو میشناختم و شناخت از اخلاقش داشتم بعدم نوشتم ۲۳ سالگی ازدواج کردم یعنی حتی زمان دوستی و رابطمونم من از ۱۸ سالو رد کرده بودم و ۲۱ سالم بود و در آخر گفتم هم سطح هستیم و الان پدرامون شریکن !!

گلم اینارو گفتم ک بدونی ملاک ادم پول خالی باشه واقعا یجوریه انکار مثلا داره ادم قیمت میزاره رو خودش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم 😍😂 منم خیلی کار نمی‌کردم یکم برام سخته ولی کم کم راه میوفتم و خوبیش اینه که به کار خونه علاق ...

عزیزی🤍

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ی چیزی میگم سری جبهه نگیرید برام و شما استارتر ناراحت نشو چون خودت نظر خواستی  ببین گلم پول مل ...

و اینکه درکل من از روی هیجان یا هرچیز دیگه ای انتخاب یا تصمیم نگرفتم خیلی آدم منطقی هستم من با عشق ازدواج کردم و منو شوهرم عاشقانه همو می‌پرستیم ولی در کنارش منطق ام گذاشتم ببینم واقعا حالا بهم میخوریم یا نه 

نه دیگهمن دور ازدواجو خط کشیدم انگاری خیلی سخته

اینارو نگفتم که بگم خط بکش گفتم یا هیجان و بچگی و احساسات تصمیم نگیر 

اشتباه اکثر دوستای من که ازدواج کردن پشیمونن  اگه دوست داری درس بخونی درس بخون وگرنه برو دنبال یه کار یه مهارت چند سال تو اجتماع باش دوست پیدا کن  برو سفر از زندگی مجردی به بهترین شکل لذت ببر موفق شو و اون وقت ازدواج کن و درکنار کسی که دوستش داری از ادامه زندگیت لذت ببر تا هیچ وقت حسرت نخوری کاش یک سال دیر تر ازدواج کرده یودم کاش کار داشتم کاش پول شخصی داشتم کاش دستم توی جیبم بود کاش یه سفر رفته بودم کاش یه کافه رفتم بودم کاش بیشتر با دوستام بودم کاش درس میخوندم 

اکثر دوستای من که توی ۱۳ سالگی تا ۱۷ سالگی ازدواج کردن الان خیلی از کارایی که دوست دارن و هم سن و سالاشون انجام میدن و حق ندارن انجام بدن  هنوز حتی اونقدری به بلوغ و درک زندگی متاهلی نرسیدن به شکلی که دارن زندگی خودشون و نابود میکنن با رفتار های اشتباهشون 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
شت به اینجاهاشفک نکرده بودم مگه هنوزم همچین مریضایی هستن

آره تا دلت بخواد به خاطر همین همیشه میگم اول مستقل شو  بعد ازدواج جوری بعضیاشون رنگ عوض میکنن برگات میریزه بعد کسی که میرع خاستگاری دختر ۱۷ ساله که دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه معلومه دیگه

درسته ولی یجور بود کلا انگار اونایی که از ازدواج راضین فقط حدود ۸ دصدن بقیه خون گریهمیکنن😑

اتفاقعا من راضیم برو پستامو توی تاپینگت بخون ولی این راضی بودنم اما و اگر داره ک اما و اگرش واسه سن توئه یعنی سنت خیلی کمه تو حداقل باید پشتوانه ای پسندازی شغلی واسه روز مبادات داشته باشی هرچقدرم بگیم طرف خوبه ولی خب حادثه ک خبر نمیکنه بعد اینکه سنت کمه هرچقدر پخته و عاقل باشی بازم سنت کمه و اینکه نمیخام توهین کنم ب هیشکی ولی مامان ها و همسر هایی همیشه موفق‌تر هستن تو زندگی که تحصیل کرده باشن باید من یکیو میشناسم شوهرش سواد ندارع حتی تا کلاس نهم خونده ولی پولداره زنش داغونه از دستش داره کارای طلاقشو می‌کنه میگه حتی بلد نیست درست حرف بزنه !!! 

و اینکه باید خوب طرفو بشناسی فاصله سنیتون اندازه باشه خانواده ها هم سطح باشن و ... خب اینچیزا بنظرم خیلی مهمه بازم خودانی