2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست
دقیقا مخصوصا تو این شرایط 

خوبه ولی اگه خیانت کار شد دست بزن داشت محدودت کردن شکاک بود میتونی باهاش زندگی کنی فرض کن بچه هم داری چون مستقل نیستی نمیتونی طلاق بگیری مجبور بسوزی اون وسط بچه هم نابود میشه

نظرا متفاوته چی بگم من ک الان متاهلم خیلی بیشتر بهم خوش میگذره با شوهرم همه چی برام بهتره . نمیدونم ...

من منظورم همه نبود منظورم تو سن کم بود واگرنع الان من باشوهرم ۱ساله ازدواج کردیم یعنی دقیقا کامل شدم باهاش !! دیگه از این فوق‌العاده تر مگه داریم?? من فقط تو سن کم منظورم بود ولی با این حال هنوز باز میگم کاش یکسال دیرتر ازدواج میکردم با اینکه ۲۳ سالم بود

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دست خانواده شوهر به مرده متحرک رسیدم😭

منم دقیقا🙂

امشب بعد ۹ روز بزور دلم صاف شد برم خونشون از وقتیم رفتم خودمو با ظرف شستن و بازی با بچه خواهرشوهرم سرگرم کردم.حتی با شوهرمم حس غریبی میکنم

ببخشید ناراحتت کردم..ولی بخدا فقر هم سخته..فکر کن بدبخت باشی و کنارش گشنگی هم بکشی طاقت فرسا تر نیست ...

الحمدالله مشکل مالی ندارم ولی دردم از جایی دیگست از خانواده اش از نیش و کناش از عدم مهر و محبتش براش فرقی نمی کنه کجام و چیکار می کنم می گم حالم بده میگه ها خوب باشه من چیکار کنم 😭

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 
وای عزیزم ناراحت شدم چرا آخه 😢 خب اگه خوب نیس چرا جدا نمیشی؟ ازدواج با کسی که دوسش نداری خیلی سخته ...

اوایل عاشقش بودم 

ولی رفتاراش باعث شد خیلی ازش زده شدم خیلی سرد شدم.الان بیشتر از روزی یبار بهش زنگ نمیزنم سعیم میکنم زیاد نبینمش جز مواقعی که مجبورم

یسری چیزا هس که بهتره تو مجردی تجربشون کنی مثل درس خوندن و خوش گذرونی با دوستا و مستقل شدن و دانشگاه رفتن. اگه اینا واست خیلی مهمه و فکر میکنی که اگه انجام ندی بعدا حسرتشو میخوری بنظرم صبر کن یا به طرف بگو تا قبل ۲۰ مثلا قصد ازدواج ندارم. ولی اگه اونقدم مهم نیس بازم یکم زوده بهشون بگو صبر کنن حداقل دیپلمتو بگیری.. ولی خب تو دوست و رفیق بازی چیزی نیس ینی من لذت زیادی ازش نبردم خوب بود ولی زیاد نه.. حالا هم بودن تو خونه خودم و زندگی برای خودم و شوهرم برام لذت بخشه درس خوندن و پیشرفت کردن دوتایی برام لذت بخشه و شوهرمم راضی به این کاراس.. به خودت و خواستگارت بستگی داره عزیزم

الحمدالله مشکل مالی ندارم ولی دردم از جایی دیگست از خانواده اش از نیش و کناش از عدم مهر و محبتش براش ...

چرا انقد براتون مهمه که بهتون محبت کنه..شمام تنهایی شاد باش به خودت برس..بیخیال باش..به خونوادش رو نده..اصلا ارزش نداره خودتو درگیر ایل شوهر بکنی..ببینه برا خودت مهمی کم کم اونم میفته دنبالت..مردا طوری ان بشون بچسبی فک میکنن چی ان

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من منظورم همه نبود منظورم تو سن کم بود واگرنع الان من باشوهرم ۱ساله ازدواج کردیم یعنی دقیقا کامل شدم ...

خب خداروشکر عزیزم خوشبخت باشین همیشه ❤️ اره خب تو سن کم سخته تا بیای عادت بکنی و خیلی چیزارو یاد بگیری و از مجردی دل بکنی

منم دقیقا🙂 امشب بعد ۹ روز بزور دلم صاف شد برم خونشون از وقتیم رفتم خودمو با ظرف شستن و بازی با بچه ...

از خواهر و مادر شوهرم نگم برات بهتره نرم اگرم برم چنان رفتار تندی باهام دارن که انگار خدمتکارشونه 

یکه شب مادرشوهرم برداشت بهم گفت بچتو خودت جمع بزار شب ها پسرم بخوابه چنان بهم فشار اومد 😭😭😭😭

پسرشم انگار نه انگار جلوش خوتو اتیش بزن براش فرقی نمی کنه طرداری مادرشو میکنه میگه مادرم بزرگ تر پی فهمه

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید ....