2777
2789
عنوان

اخلاقـــــای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 85 پست
طلاق فقط حرفش آسونه گلم‌..حتی استارت زدنشم کلی خرج و حرف مردم رو داره....انتظار اون رفتاری رو نداشته ...

من خرم نمیتونم باهاش سرد بشم، اون از من فرار میکنه منم مث سگ دنبالش میفتم 

نمیتونم خودمو نگه دارم

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

بمیرم برات عزیزم زنها دلشون میشکنه ولی چیزی نمیگن ولی از درون پیر میشن

💔

تو هم مثل خودش رفتار کن حتی سرد تر تا بفهمه چه میکشی

مطمئن باش قدرتو میدونه

نمیتونم هم بگم طلاق بگیر چون به راحتی نیست

انشالا بهتر شین باهم ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ک ما رفتیم متخصص و همه چی عادی شد، بعد خونوادش نشستن پرش کردن چ فایده  ب نظر شوهر من زن ا ...

نگو بهش نرو مشاوره تلفنی کمک بگیر منم همینطور البته مشاوره نه ولی توی زندگی گفتیم و ما هم میگیم این حرفا اگه زن رفت دادگاه دیگه بدرد نمیخوره و منم این حرف شنیدم

تلفنی مشاوره بگیر ازشون

بسه بعضی عقب موندگی ها بعد اگر گفت جفتتون مشاور راه برات پیدا میکنه که بعیده

از طریق خودت حلش میکنه

نگو

من خرم نمیتونم باهاش سرد بشم، اون از من فرار میکنه منم مث سگ دنبالش میفتم  نمیتونم خودمو نگه د ...

اشتباه نکن...مردا از زن آویزون خوششون نمیاد...بزا تو براش دست نیافتنی باشی...مرد اصلا محبت حالیش نیس..خودتو عوض کن تو میتونی به خودت اعتماد داشته باش...

الان دو روزه بی محلی میکنم ولی ب... نیس 

بهت میشنهاد میکنم پیج آقای ابولفضل طحان را حتما ببینی واستفاده کن عالیه عالی اتفاقا همین امروز من استوریش را دیدم یه خانوم دقیقا مشکل شما را داشت وراهکار بهش داد 

بهش گفتم، گفتم هر کی جای من بود بهت شک میکرد، چرا ۱۲ب بعد منو ببری بیرون  میگ چون همه جا خلوته ...

به نظر من یکی داره بهش آنتن می‌ده بکاری کن جذبت شه به خودت برس حسابییی و در عین حال کاملا خوش اخلاق باش اصلا از نزن و به روت نیار بهش گیر نده و تا حد ممکن خودتو بهش نچسبون و محبت نخواه ولی حوصله به خرج بده ببین رفتارش تغییر میکنه؟از خانواده بد نگو و تعریفشون کن اگه از خانواده باشه بعد یه مدت سرش به سنگ میخوره ولی ببین میتونی گوشیشو چک کنی شاید زن دیگه ای اومده وسط،خلاصه می‌خواد روز ا  اون شخص تورم نبینه نمیارتت بیرون  حالا از خانواده یا دختری چیزی

چقدر تلخ....از خدا برات آرامش و خوشبختی آرزو میکنم عزیز دلم خیلی سخته برای ی زن همچین موقعیتی داشتن

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

اسی برات ناراحت شدم.حس میکنم دوسد نداره شاید فکر میکته ک انتخابش اشتباه بوده.البته ببخشید اینو میگم ...

شاید رفتارشو عوض کنه خوب بشه همیشه که نباید زود فکر طلاق کرد و گفتم چون دوشم نداره باید ریشه یابی کنه

بمیرم برات عزیزم زنها دلشون میشکنه ولی چیزی نمیگن ولی از درون پیر میشن 💔 تو هم مثل خودش رفتار کن ...

مرسی خواهر 

خودمم همین تصمیم و گرفتم 

ییار تو سایت گفتم شوهرم فقط تو عیدا برام لباس میخره شوهرای شمام اینطوریه یه خانمی هر چی از دهنش دراومد بهم گف، گفتش شوهر کی سالی ۴دست لباس میخره ک توام مینالی 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم