2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا نمیدونم چجوریه

من خودم مردم اگه مردی واقعا بخوادت اینطوری وبه این روش نمیاد سمتت.مردا مریض معمولا از این روش استفاده میکنن واین روش براشون یک بار مصرف ومحدوده وشما براشون حکم یه دستمال کاغذیو دارین وقتی مچالتون کرد میره دنبال تنوع طلبی های دیگش.زندگی ارزشمنده با ادمای بی ارزش،بی ارزشش نکنید

کراش منم ازم 5 ماه کوچیکتره اما انگار 10 سال بزرگتره
معلم زبانه
تجربیه( هم رشته ایم)
چش رنگی و مو هاشم خرمایی و  گاهی قهوه ای تیرس
صداش
زاویه فک
رگای دستش
اصنننننن نگممم
خانواده دوست سر ب زیر اروم اما شوخ طبع دست بزن اصلا نداره خنده رو
بعضی اوقات خودمو لایقش نمیبینم
هردومون سطح درسیمون یکیه
من مربی کاراته ام و دنسر و درسامم خوبه هنرمند از نظر نقاشی و خطاطی و ... حتی هکر و ادیتورم بودم ی زمان 

من عاشق ادبیاتو شعرو ...
هرچی بگین بلدم هرچی
ب پاش میرسم تو خوشگلی ها ولی احساس میکنم چون فامیله دردسر میشه و زشته خودم برم پیشنهاد بدم...!اخه اشناس میبینمش خیلی
ولی از ذهنم نمیره اصلا هوفففف

خب چطوری طناب بدم '؟

با نگاه معنی دار و اینجور کارا 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)