2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج ساله تنبلی دارم. 

همه نوعی قرص هم امتحان کردم ولی رو دوفاستون خیلی خوب جواب میگرفتم دیگه دکترمم گفت همین بخور هرماه

بعد تموم شدن بسته قرص معمولا بین 4-6روز بعد پریود میشم اولشم درحد لکه هست ولی بعد درست میشه

من پنج ساله تنبلی دارم.  همه نوعی قرص هم امتحان کردم ولی رو دوفاستون خیلی خوب جواب میگرفتم دیگ ...

تا چند روز اگه پریود نشیم معنیش حاملگیه؟؟

۱۰ روز یا ۱۵ روز؟؟

وای من یه بچه ۴ و نیم ساله داشتم پریودام نامنظم بود رفتم سونو دادم گفتن پلی کیستیک هستی ودکتر زنان گفت دوفاستون بخور 

بعد گفت خیلی کیستای ریز داری و احتمال بارداری دومت خیلی کمه 

منم گفتم بهتر اصالا ب دومی فک نمیکرذم

دوفاستون خوردم و به همسرمم گفتم خیالت راحت من دیگه باردار نمیشم رابطه محافظت شده ام نداشته باشیم  اشکالی  نداره نترس

خلاصه هرروز عصرابا خانم همسایه میرفتیم پیاذه روی برا لاغری 

بعداز دوماه علائم بارداری داشتم 

رفتم پیش دکتره گفتم ببین گفتی باردار نمیشی ولی شدم

دکتره تعجب کرده بودچون کیست ریز زیادی داشتم

اگر مشکل منو داری پیاده روی کن خیلی خوبه دوفاستونم خیلی خوبه

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
وای من یه بچه ۴ و نیم ساله داشتم پریودام نامنظم بود رفتم سونو دادم گفتن پلی کیستیک هستی ودکتر زنان گ ...

اره پیاده روی خیلی خوبه یکی از دوستامم پیاده روی میکرد قرصم نمیخورد ولی سرماه پریود میشد

وای من یه بچه ۴ و نیم ساله داشتم پریودام نامنظم بود رفتم سونو دادم گفتن پلی کیستیک هستی ودکتر زنان گ ...

واقعا 

چقد در روز پیاده روی میکردی؟؟آروم یا تند در حدی که عرق کنی؟؟

من قبلا کیست داشتم الان نه ولی تنبلی دارم 

من الان بچه هام دیگه بزرگ شدن ولی هنوزم  پلی کیستیک هستم ولی تعجب میکنم ک سروقت پریود میشم 🙄

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

چند روز بعد دوفاستون پریود میشدی عزیزم؟؟

تا ده روز اگه پریود نشیم به معنی حاملگیه یا ۱۵ روز ؟

واقعا  چقد در روز پیاده روی میکردی؟؟آروم یا تند در حدی که عرق کنی؟؟ من قبلا کیست داشتم الان ن ...

ما پنج تا شش دور ،دورتا دور استادیوم ورزشی ب اون بزرگی راه میرفتیم  نه یواش ن تند

من کلا بدنم عرق خیلی کم میکنه

همسایمون میشد زیر عرق ولی من ن خیلی کم  عرق میکنم

عرق کردن خیلی خوبه سموم از بدن دفع میشع

خداروشکر نعمت خوبیه 

شما بچه نداری؟؟؟