2777
2789

ریشب با دوستامون رفتیم بیرون تو ماشین بودیم دوتا پسر ۱۷ ۱۸ ساله اومدم با موتور هی دنیال ما 

سه تا دختر عقب ماشین بودیم سه تا پسر جلو 

پسرا یه چیزی گفتن شوهرم و دوستاش شروع کردن فحشو فحش کشی ( هنوز در حال رانندگی بودیم ) 

بعد پسرا یه جای دیگه میخواستن برن داشتیم جدا میشدیم یهو افتادن دنبالمون دوست شوهرم ماشینو زد کنار 

اخه ما گفتیم اینا سه تان اون پسرام دوتان و بچه ان هنوز 

شیشه شوهرمم پایین بود لب پنجره نشسته بود 

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

یهو دیدم پسره موتوری به قمه بزرگ دستش گرفته یهو اومد بزنه تو صورت شوهرم  خدا رحم کرد خورد به ماشین به شوهرم نخورد من جبغ میزدم اینا ادم نیستن ولشون شیشه رو بده بالا گازشو بگیر بریم

بچه تو ماشین بود اون که گریه میکرد ما دخترام ترسیده بودیم 

منم اعصابم داغون هی با خودم میگفتم اگه یه بلایی سرش میومد چی 

با سرعت داشتیم میرفتیم موتوری هم با قمه دنبالمون میومد و هی فحش میداد یهو دور میدون بودیم دیدیم چند نفر وسط جاده داشتن دعوا میکردن 

دختر مگه وسط جنگ بودی کجایی؟😐😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با ماشین به یکیشون خوردیم ولی شوهر دوستم که راننده بود چون ترمز گرفتو و سرعتو اورد پایین اتفاق خاصی نیوفتاد برا اونی که تو خیابون بود بعد دیدم اونایی که دعوا میکردن تو جاده باهم یکیشون چاقو پرت کرد خورد تو چشم اون پسره که ما با ماشین بهش خوردیم تازه لباسای پسره هم همه پاره پوره و خونی بود 

جالبیش این بود بیست نفر ادم اونجا بودن یکیشون نمیومد جداشون کنه 

ما با ماشین به یکیشون خوردیم ولی شوهر دوستم که راننده بود چون ترمز گرفتو و سرعتو اورد پایین اتفاق خا ...

نمیدونید خون فواره میزد از چشم پسره من که از ترس پرام ریخته بود هی هم شوهرمو تصور میکردم که اگه خدایی نکرده اون قمه بهش خورده بود مثل این پسره شده بود

ببخشید برا همین هیچ وقت دلم نمیخواست بچم پسر باشه به یه سنی میرسن هار میشن میرن دنبال اراذل بازی خیلی از پسرای این سنی بدم میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......