2777
2789
عنوان

جداشم یا ن

513 بازدید | 48 پست

بچه ها من واقعا تو چند راهی موندم

احساس میکنم خیلی بچه بودم برای ازدواج 😞چند ماه دیگه عروسیمه ولی واقعا دو دلم

همسرم خوش اخلاق و خوش قیافه ست از اون استایلایی که دخترا کراشن روش (اینو گفتم که همه چیو باهم درنظر بگیرین) اوضاع مالیش متوسطه دوتا خونه تو روستا داره (روستای خوب و با رفاه بالا) و ماشین شاهین اما جا برا پیشرفت داره  اما ی خانواده خیلی سنتی  

من دوسش دارم ولی عاشقش نیستم 

داره ۲۳ سالم میشه کم کم

حس میکنم زود ازدواج کردم امادگیشو ندارم کیسای خیلی خوبی شاید میتونستم پیدا کنم در اینده چون خودم علوم پزشکی میخونم… خلاصه که روزی چند بار میگم جدا شم ازاد شم از مسئولیت راحت درسمو بخونم چند بار دیگ هم خوبیاش میاد تو ذهنم احترام گذاشتناش، اینکه همش میخواد پیشرفت کنم ،درکش بالاست و چیزای دیگه 

خلاصه ک نمیدونم چیکار کنم شما باشید چیکار میکنید؟؟؟!!؟

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم درسمم ول میکردم🤣🤣

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

هیچ ایرادی اینجور ک میگی نداره. از شوهرای خیلیا بهتره... و شمام حالا چون ب گفته خودت زود ازدواج کردی نمیتونی زودم جدا شی. اون کیس هایی ک میگی هم که نمیدونم چجور میخوان از شوهر الان بهتر باشن، طلاق بگیری دیگه نمیان... تحت تاثیر قرار میگیرن. تازه خدام قهرش میگیره کارماش برمیگرده زندگیت... و اینکه چون خودم وسواس فکری دارم و قدیمها هم در حد قرص بوده ناراحت نشی ولی کاااملا معلومه وسواس فکری داری... اصلا حرفات منطقی نیس خوب الانم بشین بخون... ما که تو بیمارستان و اینور اونور دانشجو زپشکی پرستاری متاهل و حتی بچه دار کم ندیدیم.