2777
2789
عنوان

دلم میخواد خو ، د زن،ی کنم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 80 پست
شرایط اینکه خودم برم رو ندارم  اونا هم اگه بهشون بگم میگن این لوس بازی هارو بزار کنار و این حر ...

🤦🏻‍♀️میتونم بپرسم چند سالته؟

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
🤦🏻‍♀️میتونم بپرسم چند سالته؟

۱۷

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیوونه ام آره 🙂  بعضی ها میگن ولی باور کنید من دیوونه نیستم منم دلیل دارم

دیوونه که نمیره پیش روان شناس میندازنش تیمارستان دختر خوب و عاقلی مثل تو که بخاطر یه تجربه بد یه مشکلی براش پیش اومده میره پیش روانشناس راهنماییش کنه

باورت میشه تو تنها کسی هستی که بعد اینکه فهمید با خودم این کارو کردم عوض سرکوفت زدن سعی داره آرومم ک ...

چون من چیزایی رو که داری تجربه میکنی تجربه کردم خدکشی دعواتهمت فحش اعصابم خراب میشد بهم میریزیم کلافه میشم اما میدونم با آسیب زدن ب خودم این منم که لقب دیوونه میگیرم نه اونایی که باعث حال من شدن پس چرا اینکار کنم؟اینجور موقع ها خودم سرگرم میکنم رمان میخونم که به اونکار و اون حرف فک نکنم و بعدش اروم میشم

۱۷

خودتو مشغول درس کن 

هروقت به سرت زد دستتو زخمی کنی

شاید از سرت افتاد🥲🤌🏻

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
اینم‌گزینه خوبیه 😂ولی خب میگه فقط زخمی گردن دستم آرومم میکنه😊

کسی که زخمی کردن دستش آرومش میکنه به احتمال زیاد زدن کیسه بوکس هم آرومش میکنه ولی درکل آدم بره پیش روانشناس راحت تره البته به شرطی که متخصص بدرد بخوری باشه نه یه دراگ دیلر چند تا قرص بنویسه برات

دیوونه که نمیره پیش روان شناس میندازنش تیمارستان دختر خوب و عاقلی مثل تو که بخاطر یه تجربه بد یه مشک ...

دختری مثل من که از اول عمرش فقط درد و بدختی دیده با یه پدر بد دهنو دست بزن دار بعد توی سن خیلی کم توی ۱۴ سالگی شوهرش میدن و مجبور میشه درس و همه ی آرزو هاش رو ول کنه بعد شوهرش بهش انگ خیانت میزنه و از سنگینی این حرف دست به خودکشی میزنه و بعد اون خودزنی های پی دی پی دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارد که بخواد بخاطرش بره و از کسی بخواد کمکش کنه تا چیزای نداشته اشو حفظ کنه 

به نظرت حق من مرگ نیست ؟٫_

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کسی که زخمی کردن دستش آرومش میکنه به احتمال زیاد زدن کیسه بوکس هم آرومش میکنه ولی درکل آدم بره پیش ر ...

خودش گفت فقط اینکار میتونه آرومم کنه 

شاید اگر راه دیگه ای میتونست به کارش بیاد مثل کیسه بوکس قطعا اونو انتخاب میکرد که به خودش اسیب نزنه

تو حالت عادیش آدم وقتی درس میخونه دلش میخواد سرش رو بزنه به دیوار

😂دقیقا 

ولی بعضیا علاقه دارن 

کلا بعضیا برن سراغش دیگه میشینن میخونن😂

باران جان من نصیحت میکنم چونکه مشکل مشابهی رو داشتم و درکت میکنم مگه نه قضاوت نمیکنم الکی به خودت سخت نگیر هیچیت نیست فقط یه عادت بد داری امید وارم دیگه این کارو نکنی من برم شبتون خوش

چون من چیزایی رو که داری تجربه میکنی تجربه کردم خدکشی دعواتهمت فحش اعصابم خراب میشد بهم میریزیم کلاف ...

منم به رمان و آهنگ پناه بردم 🙂✨

خودتو مشغول درس کن  هروقت به سرت زد دستتو زخمی کنی شاید از سرت افتاد🥲🤌🏻

🙂 کاش میشد 

ولی این آدما حتی درس روهم ازم گرفتن 🙂😖

دختری مثل من که از اول عمرش فقط درد و بدختی دیده با یه پدر بد دهنو دست بزن دار بعد توی سن خیلی کم تو ...

حقت زندگیه امید وارم به حقت برسی کم کم خودت سعی کن دوای مشکلاتت رو پیدا کنی و حلشون کنی زندگی یه بخش بزرگیش حل کردن همین مشکلاست هرکسی مال خودشو داره

باران جان من نصیحت میکنم چونکه مشکل مشابهی رو داشتم و درکت میکنم مگه نه قضاوت نمیکنم الکی به خودت سخ ...

شبت خوش

ممنون از حرفات ✨-_٫٫