2777
2789
عنوان

دلم میخواد خو ، د زن،ی کنم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 80 پست
وای خدا لعنتت کنه منم وسوسه شدم ،چرا به سرم انداختی

تو نکن عادت میکنی 

من وقتی فهمیدم آرومم می‌کنه بهش اعتیاد پیدا کردم 😖

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شما نیاز به روانپزشک داری. حتما مراجعه کن و خودت رو ازین شخصیت ضعیف جدا کن.

هه 

آره میدونم که دیوونه ام

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیوونه ام آره 🙂  بعضی ها میگن ولی باور کنید من دیوونه نیستم منم دلیل دارم

خب تو تحت هر شرایطی نباید برای آروم شدن آسیب بزنی به خودت روحت آسیب دیده س نیاز داری به یه روانشناس

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
چرا علتش چیه

هزارو یک علت کامنت های قبلی رو بخون میفهمی 

بعضی وقتا با دیدن خطای روی دستم پشیمون میشم ولی باز یکم که فشار بهم وارد میشه دوباره هوس میکنم آخه آ ...

همینکه اینکار آرومت میکنه جای ترس داره

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
بعضی وقتا با دیدن خطای روی دستم پشیمون میشم ولی باز یکم که فشار بهم وارد میشه دوباره هوس میکنم آخه آ ...

چه بد اینطوری میکنی تا یه عمر همش ازشون خجالت میکشب حتی اگه اطرافیانت قبولشون کنند تو باز نمیتونی قبول کنی دیگه عصبانی شدی برو یه کار دیگه کن بجای خود زدی فوقش دفاع شخصی یاد بگیر بزن مچ آقات رو بشکن😂

خب تو تحت هر شرایطی نباید برای آروم شدن آسیب بزنی به خودت روحت آسیب دیده س نیاز داری به یه روانشناس

کاش اینو خانوادم هم می‌فهمیدن 

کاش اینو خانوادم هم می‌فهمیدن  

خب بگو بهشون یا اصلا خودت برو پیش روانپزشک

همینکه اینکار آرومت میکنه جای ترس داره

میترسم به خودم بیام ببینم این خطا به صورتم هم رسیده 😖😓

میترسم به خودم بیام ببینم این خطا به صورتم هم رسیده 😖😓

وای چ بدد😧

چه بد اینطوری میکنی تا یه عمر همش ازشون خجالت میکشب حتی اگه اطرافیانت قبولشون کنند تو باز نمیتونی قب ...

هه 

آقام ............. چه نا مفهوم من بالای سرم هرچیزی دیدم چیز مرد آقا با غیرت 😏

خب بگو بهشون یا اصلا خودت برو پیش روانپزشک

شرایط اینکه خودم برم رو ندارم 

اونا هم اگه بهشون بگم میگن این لوس بازی هارو بزار کنار و این حرفا

روانشناس چیه به کیسه بوکس نیاز داره جدی گدی خیلی کمک میکنه

اینم‌گزینه خوبیه 😂ولی خب میگه فقط زخمی گردن دستم آرومم میکنه😊

وای چ بدد😧

حالم خرابه