2777
2789
عنوان

با این زندگی چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
مگه میشه بره رو هوا ملکی که به نامته حقت حساب میشه و میتونی بگیریش

اره ولی پرسیدم یا مهریه یا اون ملک 

چون ملک بنامم کرده مهریه تعلق نمیگیره 

یا باید مهرم و بگیرم یا اونو 

چون شریکیم میگه اذیتت میکنم اونجور چند سال بدو بدو داره

صدبار منطقی گفتم بیا حدا شیم قبول نمیکنه لج میکنه

ببین یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم بشین زندگیت کن طلاق اخرین گزینه هر کسی داخل زندگی اما ما زنا اولویت اولمون شده طلاق ،اصلا ب فرض اینکه طلاق گرفتی میری خونه بابات فک کردی خیلی بهترت میشه خونه بابات نمیری خودت میری خونه میخری تو جامعه ای که زن مطلقه فقط و فقط برای خوشگذرونی میخوای چطوری گلیمت از اب بکشی بیرون بشین قشنگ خوب و بد زندگیت بیار جلو چشات ببین واقعا مشکل زندگیت چیه ایا تنها راه اسایشت طلاق خب بگیر اما اگر ثانیه ای فک کردی میتونی زندگیت درست کنی کوتاهی نکن داخل طلاق هیچی نیست اگه داخل همین نی نی سایت یک روز کامل باشی میبنی هر روز چند نفر دنبال چله برای ازدواجن باور کن تو خودت همونی بودی که دلت میخواست ازدواج کنی الان فراموش کردی بشین زندگیت کن طلاقم دورش خط بکش زن اونی که بتونه زندگی بچرخونه وگرنه هر کسی میتونه بره دادگاه بدشم طلاق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم بشین زندگیت کن طلاق اخرین گزینه هر کسی داخل زندگی اما ما زنا اولویت ...

حرفت کاملا منطقیه

اما شوهره من خیلی بی احساسه

بابا‌منم زنم دوست دارم منتمو بکشه 

بلد نیست 

من دوست دارم با شوهرم بگردم براش مهم نیست 

کارش براش مهمه 

الان چند روز تعطیلیه خاظر نیست بیاد نازمو بکشه 

بابا مثلا تعطیلیه باید گشت و گذار رفت 

منتظره تموم شه بره سرکار

صدبار باهاش حرف زدم خره خر

بخدا من اصلا آدم بی دین و ایمانی نیستم ،الان مدتیه دوست دارم با کسی که عاشقشم باشم ،هی از فکرم میندازم بیرون دوباره میاد تو فکرم 

چیکار کنم بهشم گفتم نمیفهمه خب

حرفت کاملا منطقیه اما شوهره من خیلی بی احساسه بابا‌منم زنم دوست دارم منتمو بکشه  بلد نیست&nb ...

خب هر کسی یطوریه خداروشکر بچه داری خودت برو بیرون برا خودت سرگرمی درست کن بخدا اینا دلیل نمیشه زندگیت خراب کنی اگه ادم بدی بود زمینی که میگی باهات شریک نمیشد بخدا اینا همش میگذره فکر طلاق از سرت بنداز بیرون ب این فک کن چطور زندگیت درست کنی همین