2777
2789

ابجیم چند روز دیگه زایمان می‌کنه می‌خوام خودم براش با ربان گل درست کنم بزارم داخل باکس گهواره آیی بنظرتون قشنگه؟؟این ربان ها اسم خواصی دارن آیا ؟بعد باید چند سانتی باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج سانتی پارچه ای خیلی ایده خوبیه بزنش تو اکلیل عالی میشه

تقریباً قیمت هر ربان چند میشه هر ربان چندتا گل میده هر گل باید چند گل برگ باشه ببخشید سوال هام زیاده

تقریباً قیمت هر ربان چند میشه هر ربان چندتا گل میده هر گل باید چند گل برگ باشه ببخشید سوال هام زیاده

عزمزمه داخل یوتیوب و آپارات آموزشش با اندازه ها هست بستگی داره چه مدلی بخوای درست کنی ولی احتمالا جون دست اولته یکم برات سخت باشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
۵ سانتی یا ۴خیلی قشنگ میشه من ولی دسته ای درست کردم ، مثل دسته گل

نگا عزیزم از من باکسم کوچک هستش خب تقریباً ۶تا گل داخلش بخوره چقدر ربان میخواد بعد با پنچ سانتی نمیشه دسته گل درست کرد ؟