2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت زینب در چه وضعیه

190 بازدید | 16 پست

خراب کردن؟

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

بسته هست 

رفت و امدی نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خراب کردن ؟😐

کجاش تعجب داشت

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

خراب کننمثلاً آسمون به زمین میاد یا دلار میاد پایین

فقط سوال کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من اعصابم خراب میشه امثال تورو میبینم بی احترامی میکنید نمیشه حرف بی ربط نزنید بی ادبی نکنید چی میشه کی گفته باید همه جا حرف بزنی

والله منم از این وضعیت راضی نیستم 

فقط یه سوال بود 

من اعصابم خراب میشه امثال تورو میبینم بی احترامی میکنید نمیشه حرف بی ربط نزنید بی ادبی نکنید چی میشه ...

اینا به لعنت خدا هم نمی ارزن

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲

اها از این نظر باشه خیلی چیزا تعجب داره

چرا زائر نداره ؟ یعنی اصلا دیگه کسی نمیره اونجا یا نمیزارن؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

مگه دست داعشیا نیست کی جرئت داره بره میکشنش خب عقل سالم میگه نرو پس زائر نداره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1