2777
2789
عنوان

رابطم با دخترم بد شده راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من که تغییر نکردم  اون همیشه میومد و ایقد حرف می زد که همه ی همکلاساش رو با رلاشون و م ...

شما منو به فرزند خوندگی می‌پذیرید؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
نمیشه ک نره چ توقعات بی جایی داری مادر  دله دیگه دست آدم نیست ک پس چجوری باهاش دوستی میکنی💔!! ...

تا چند ماه قبل مطمئنم هیچکی رو نداشت 

الآنم نه تماسی داره نه خیلی سرش توی گوشیه 

فقط فاصله گرفته

شایدم کسی رو دوست داره و نمیتونه بگه

من ناراحتم دخترم مثل قبل کلمو به کار نمی گیره

و من که یک دختر ۱۶ ساله دارم و نگرانم و گاهی باهام  سر جنگ داره 

احتمالا دخترتون با یکی هست یا دوستش داره احتمالا از واکنش شما میترسه چون بهش هشدار دادید 

ب نظرم بهتره با یک روانکاو مشورت کنید 

فعلا امضا ندارم
الاغ شرک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یکی بهم بگه ربطش چی بود انصافا؟!؟!

منظورشون صمیمیت بینشون بود دیگه😄

یعنی انقد باهاش راحت بودم و شوخی میکردم که بهش میگفتم خر شرک

واسه خوب کردن حال آدما حتما لازم نیست دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه.
تا چند ماه قبل مطمئنم هیچکی رو نداشت  الآنم نه تماسی داره نه خیلی سرش توی گوشیه  فقط فاص ...

البته همه اینا در مرحله ی شاید ان.

اگرم باشه طبیعیه.بلخره ادم جذب جنس مخالف میشه از یجا ب بعد

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
توی تمام عمرش کوچکترین حرفی نزده که دلم بشکنه 

آیا اهل نماز و حجاب بارش آوردی !؟

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

مامان من همش میره رو مخم 

میگه اره این دوستت اینکارو نکرد

اون کارو نکرد

اینم ول میکنه میره 

همش با حرفاش میره رو مخم چیزیم نمیتونم بگم😑

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.