2777
2789
عنوان

رابطم با دخترم بد شده راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 82 پست
البته همه اینا در مرحله ی شاید ان. اگرم باشه طبیعیه.بلخره ادم جذب جنس مخالف میشه از یجا ب بعد

من زود ازدواج کردم 

سال اول دانشگاه خودم نتونستم به اهدافم برسم به خاطر همین مخالف اینطور چیزا بودم 

البته تا استقلالش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدامه عاشق دخترا فقط دوست پسر نداشته باش 

الان ندارم  یعنی عاشق شدم ولی جدا شدیم، از این جهت گفتم که دخترت راحته باهات حرف میزنه من اگر بگم فلان دوستم تو رابطست میگه ارتباطتو باهاش قطع کن دوست خوبی نیست. 

اگر رو این موضوع حساس هستید احتمال میدم موضوع دخترتون هم عشق و عاشقی باشه 

هیچوقت نمیفهمم مشکل این ماجرا چیه؟ خودم خیلی از لحاظ عاطفی شکستم تو این روابط ولی خب حساسیت خانواده ها جز پنهانکاری چیز دیگه ای نداره

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
الان ندارم   یعنی عاشق شدم ولی جدا شدیم، از این جهت گفتم که دخترت راحته باهات حرف میزنه من اگر ...

عزیزم خانواده ترسش همینه که تو دختری از گل آسیب پذیرتری مخصوصا توی سن کم جنس مخالف صدمه ای رو می‌تونه وارد کنه که هرگز التیام پیدا نکنه

معمولیه روزه می گیره  نماز قضا هم می کنه

جدی باش رو نمازش 

نه اینکه بخوای اینجا بگی 

ولی 

تو خونه به نماز و حجاب بسیار توجه کن 

و دوستانش که خوب باشن و اهل نماز و حجاب 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
آیا اهل نماز و حجاب بارش آوردی !؟

خواهرم حجاب داشتن یا نداشتن چه تاثیری روی گوشه گیر شدن دختر استارتر داره؟ 

تموم کنید این صحبتای.... 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

منم ۳۴سالمه دخترم۱۷ سال مثل دوتارفیق بودیم 

یه مدت باخواهرم راحت بوددردودل میکردبامن نه

دیدم کم کم داره ازمن فاصله میگیره بیرون رفتن باهاشو امتحان کردم بازارگردی وخریدهای موردعلاقه اش روباذوق انجام می دادیم توخونه بهش اهمیت میدم نمیزارم پسرم وهمسرم یه ذره اذیتش کنن اونم کلی خوشحال میشه الان خیییلی خوب شده خداراشکر 

امیدوارم شماودخترگلت هم مثل قبل بشین

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
از خدامه عاشق دخترا فقط دوست پسر نداشته باش 

اکر این خط قرمزته شاید برای همین فاصله گرفته .... تو باید بش احترام بزاری به خواسته هاش و نیازای عاطفیش ..... یچیز بگم یادت نره ...من که باشما حرف میزنم ویلجر نشینم و قد و قیافم طبق ادمای عادی نیست .... تو یک خانواده متعصب بزرگ شدم طوریکه پدرم بخاطر شکاکیت افراط گرانش مادرمو فراری داد و طلاق گرفت .... یعنی زندان صدشرف داشت ب خونمون....مادرمم فقط یبار دید گوشی دستمه با یکی میحرفم زد تو گوشم و محدودم کرد.... اما جالبیش اینه من با تمام محدودیتای جسمی و خانوادگی از ۱۳ سالگی دوست پسر داشتم و هر جایی که فکرشو بکنی رفتم و گشتم ولی خطای جنسی نکردم .... و در اخر عاشق مردی شدم که با نقشه ی خودم اونو با بابام رفیق کردم و الان دو ساله زنشم .... اینارو بت گفتم اگر محدودیتاتو کنار نزاری فکر نکن تونستی دخترتو کنترل کنی .... نه .... پس دوستش باش و فقط مواظب باش خژای جنسی نکنه .... خواه نا خواه وارد روابط با جنس مخالف خواهد شد چه بسا که خیلی وقته شده اما اجازه نداده شما مطلع شید 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
الان ندارم   یعنی عاشق شدم ولی جدا شدیم، از این جهت گفتم که دخترت راحته باهات حرف میزنه من اگر ...

دوستای دخترم توی رابطه آن بهم میگه 

خودش هم پیشنهادی بهش می شد رو می گفت

واقعا دلیل اصلیش رو نمیدونم

عزیزم خانواده ترسش همینه که تو دختری از گل آسیب پذیرتری مخصوصا توی سن کم جنس مخالف صدمه ای رو می‌تون ...

اگر کسی بخواد کاری رو انجام بده 

شما بندازش تو شیشه مربا و صدتا قفل بزن به درش بندازش تو چاه، بااازم اون کارو میکنه 

ولی تفاوتش میدونید چیه؟ واویلا کردن خانواده باعث میشه پنهونی وارد اون تصمیم بشه 

اگر همراهش باشید اقلا از جزئیات رابطش میگه و راهنماییش میکنید که خطا نکنه

البته اینا همش فرضیه هست انشالله که دخترتون مشکلش چیز دیگه ایه

اکر این خط قرمزته شاید برای همین فاصله گرفته .... تو باید بش احترام بزاری به خواسته هاش و نیازای عاط ...

تا چند ماه پیش در زدن مگس توی اتاقشون رو هم می گفت

نگفتم هیچوقت هرگز 

گفتم بوقتش با آدم مناسب 

حداقل دو سال نامزدی 

که خوب بشناسیش

اگر کسی بخواد کاری رو انجام بده  شما بندازش تو شیشه مربا و صدتا قفل بزن به درش بندازش تو چاه، ...

هیچوقت هیچی رو تابو نکردم 

حتی از دانشگاه میومد 

به شوخی باهاش صحبت می کردم 

تا آخرین با فقط پیشنهاد دوستی بود که میدادن و رد می کرد

کسی داخل رابطه باشه معلوم میشه 

از رفتارش متوجه ارتباط خاصی نمیشم