2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ولی حامله بودم وبچم دختر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 39 پست
آنقدر پرو عه که نگو...اگه حاشا کرد یاداوری کنم؟

نگو گریه میکردم که نقطه ضعف دستش دادی ......

با خنده بگو و با جزئیات دقیق و یادآوری کن قشنگ

ولی خوب دخترش‌گناهی نداره پیش دخترش نگو پیش خودش بگو 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

من بودم حتما گاه‌گداری بهش تیکه هاش و یاد آوری میکردم ، گاهی جلو مادرشوهرت به خواهرشوهرت با خنده بگو : فلانی حواست باشه بچه ت دختره مادرشوهرت برا همسرت زن نگیره

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل منو خیلی شکستن من نوزده سالم بود...آنقدر ذوق داشتم که نگو ولی کاری به سرم آوردن ک دیگه از بچه و ا ...

ای روله م 😍😍😍

ان شاءالله به حق این عید هرچی تحمل کردی خدا اجر و ثواب بهت بده

و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس والله یحب المحسنین

راستی

دختر فرشته اسمونیه الانم همانقدر براش ذوق داشته باش

من ی تار موی فرشته مو به پسر شیطون سربه هوای خنگولم نمیدم

یا دلیل المتحیرین   
پس چرا گردیه زمین به من نمیرسه چرا اینهمه شوهرم دلمو شکست هیچیش نمیشه آخه چرا اینقد فرق میزاری بین ب ...

بقول مامانم صبر کوچیک خدا چهل ساله

ان شاءالله به حق این عید روزای خوب برسن برات عزیزم

منم دلم خیلی شکست سر بعضی حرفا . جوری که گفتم فقط سر پل صراط انتقام میگیرم. نه تو دنیا.. ولی دیدم هی بخوام بهش فکر کنم روز به روز داغون تر میشم. بخشیدم و فراموش کردم تا آرامش پیدا کنم‌. البته طرفم به رحمت خدا رفت دیگه بخشیدم گفتم دستش از دنیا کوتاهه

یا دلیل المتحیرین   
بقول مامانم صبر کوچیک خدا چهل ساله ان شاءالله به حق این عید روزای خوب برسن برات عزیزم منم دل ...

ولی من نمیتونم ببخشم خیلی زجر کشیدم من نمیتونم چهل سال صبر کنم عذاب کشیدنه اون دنیاش برام فایده ای نداره دوست دارم جهنم برسه این روزاش که جهنمی برام درست کرده ولی انگار خدا خیلی دوسش داره هرچی ظالم تر باشی پیش خدا عزیزتری😔😔

شما مثل اون بی فرهنگ نباش عزیزم اینجور چیزها که دل آدمو راحت میشکنن بسپار به خدا

آدم تا وقتی بتونه حق خودشو بگیره چرا باید موکول کنه به خدا و اون دنیا؟! 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
آدم تا وقتی بتونه حق خودشو بگیره چرا باید موکول کنه به خدا و اون دنیا؟!

چرا آدم باید خودش رو تا سطح اون آدم پایین بیاره و مثل اون باشه...فرهنگ و تربیت خانوادگی هم چیز خوبیه

بعدشم کی گفته تمام حساب و کتاب خدا مال اون دنیاست...اینجور چیزها از ترازوی عدالت خدا دور نمی مونه و فقط صبر لازمه به وقتش جبران میکنه

چرا آدم باید خودش رو تا سطح اون آدم پایین بیاره و مثل اون باشه...فرهنگ و تربیت خانوادگی هم چیز خوبیه ...

چون اگر یکبار قاطع جواب دادی، دیگه جرعت نمیکنن مجدداً با نیش و کنایه صحبت کنن

منم مثل شما می‌گفتم گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست

اما نتیجه اش شد گستاخی افسارگسیخته اطرافیان 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...