2777
2789
عنوان

مادر شوهرم ولی حامله بودم وبچم دختر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 39 پست
ولی من نمیتونم ببخشم خیلی زجر کشیدم من نمیتونم چهل سال صبر کنم عذاب کشیدنه اون دنیاش برام فایده ای ن ...

ان شاءالله دلت آروم بشه عزیزم

و شوهرت هم سربه راه بشه و اذیت های که کرده جبران کنه

یا دلیل المتحیرین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ازش بپرس شنیدم بچه فلانی دختره درسته؟ بعدش بگو بیچاره شوهرش. با چه امیدی با این ازدواج کرد حتما مادر شوهر دخترت میخاد برا پسرش زن بگیره چون عروسش دختر دار میشه

اره ولی نمی‌دونم چجوری بحث و شروع کنم

برو کنار مادر شوهر دختره بگو میدونین خانم مثلن فلانیییی اصلا ها اصلا دختر پسر مهم نیست باور کنید اصلااا ها دارم میگم اصلا رو کلمه ی اصلا خیلی تاکید کن😂🤦🏻‍♀ بعد نگای مادر شوهرت کن و بگو اکثر دخترایی بابایی ام میشن ماشالا هزار ماشالا 

بعد بگو مهم اینه جفتشون نعمتن و تهش و خیلی خوب تموم کن 😂🤏🏻❤️

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
اول ازش بپرس شنیدم بچه فلانی دختره درسته؟ بعدش بگو بیچاره شوهرش. با چه امیدی با این ازدواج کرد حتما ...

اره اینم خوبههههه

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃