2777
2789

شروع کردین؟

فارغ التحصیل هستین؟

من دلم میخاد فرهنگیان بیارم ولی میترسم از امتحان نهاییا ک دو پایه ۱۱ و ۱۲ باید باهم امتحان بدیم

شما مشاور گرفتین؟

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شروع کردم مگ حتما باید ۱۱ رو بدیم؟؟ من ی بار ۱۱ رو نهایی دادم سال پیش دیگه ۱۲ هم دادم ولی ۱۲ رو م ...

عه میشه ۱۱رونداد؟؟

منم سال ۴۰۳ دیپلم گرفتم ینی متولد نیمه اول ۸۵ ام

ینییییی نمیخاد  ۱۱ امتحان بدیم؟😆😆😆

خدایا بینهایت شکرت💚💚

عه میشه ۱۱رونداد؟؟منم سال ۴۰۳ دیپلم گرفتم ینی متولد نیمه اول ۸۵ امینییییی نمیخاد ۱۱ امتحان بدیم؟😆� ...

شما که تا الان یازدهم رو ندادید باید ایجاد سابقه کنید

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

عه میشه ۱۱رونداد؟؟منم سال ۴۰۳ دیپلم گرفتم ینی متولد نیمه اول ۸۵ امینییییی نمیخاد ۱۱ امتحان بدیم؟😆� ...

عشقم شما باید بدی چون اون سالی که دیپلم گرفتی فقط ۱۲ نهایی بود من امسال دیپلم گرفتم و هم ۱۱ رو خرداد ۴۰۳ نهایی دادم هم ۱۲ رو خرداد ۴۰۴ ولی از خرداد ۴۰۴ راضی نیستم میخوام دوباره بدم 

شما که تا الان یازدهم رو ندادید باید ایجاد سابقه کنید

اره ولی ی دوست دیگمون ی لحظه خوشحالم کرد فک کردم نمیخواد ۱۱ ام ترمیم کنیم

ز هی خیال باطل

اقا خیلی سخت میشع اینجوری ۱۱ و ۱۲ باهم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

عشقم شما باید بدی چون اون سالی که دیپلم گرفتی فقط ۱۲ نهایی بود من امسال دیپلم گرفتم و هم ۱۱ رو خرداد ...

اره🥲🥲نمیدونم اصن کنکور بدم یا ن چون خیلیی کارم سخت میشه این شکلی

خودم دانشجوی حقوقم

خدایا بینهایت شکرت💚💚