2777
2789
عنوان

همسایمون به شوهرم پیام داده عوضی+پیاماش😭😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 46753 بازدید | 491 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با همسایه خیلی صمیمی شدم بااین که شوهر داشت اما خراب بود  هروز خونه اش مرد میمود بعدن فهمید ...

واحد روبروییمون میخواست مستاجر بیاد یه خانوم تنها بود جوونم بود با برادر کوچیکش...ازش حس خوبی نگرفتم

بخدا سلیطه بازی دراوردم زمین و زمانو دوختم ب هم ک حق نداره بیاد🤣🤣

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
چت همسرت واقعي بود؟     شوهرت بي ادبه يا ازاول ميدونست اين خانم بهشون نظر داره؟&nbs ...

اما بنظرم بهتر جواب داده تازه خیلیم احترام شو نگه داشته میخواست نگه نداره ببین چی میشدددد..

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
افرین دقیقا اصلا رو ندید  فاصله هم حفظ کن بعضیا اونقد پروئن  یهو به خودت میای میبینی خیل ...

واقعا همین طور من همسایه ی بار گفت تولد شوهرم شب بیا آرایشم کن رفتم آرایش کردم برگشتم بعد شب ساعت ۹شب اومد خونه من بااون آرایش و ی لباس مجلسی که ببین چقدر خوشکل شدم شانس آوردم شوهرم خونه نبود ولی این زن خودش اون ساعت اومد که شوهرم ببینتش 

اسی قدر شوهرتو بدون بااینکه به گفته خودت باهم سرد هستین ولی نزاشته هیچ غریبه ای به زنش توهین کنه .تو ...

وااای عزیزم مرسی اما خب هردفه رفتم جلو که باهاش خوب باشم یا حوصله نداره یا عصاب کافی😐

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
اسی درخواست دوستی و بپذیر

باش گلم

هیچی بهش نگو ، خونه ت رو عوض کن هر جور بلدی  بهانه بگیر بگو خونه کوچیکه ، یا بگو خونه بزرگه ، ر ...

روش موثری نیست

یه آشنا داشتم دقیقا همین مشکل استارتر براش پیش اومد 

خونه رو فورا عوض کرد محل کار شوهرشو عوض کرد خط شوهرشو عوض کرد

سه ماه بعد زن آشغال دم در محل کار جدید شوهرش منتظر تعطیل شدن اداره بود

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
واقعا همین طور من همسایه ی بار گفت تولد شوهرم شب بیا آرایشم کن رفتم آرایش کردم برگشتم بعد شب ساعت ۹ش ...

چیزی نگفتی بهش؟

دست دو نفره🐝

معذرت میخوام ولی چرا حس میکنم چتا ساختگیه😕

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀