2777
2789
نمک کوه از کجا بیاریم نشنیدم

همه جا پیدا میشه مخصوصا عطاری ها.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.چقدر خوببن شما.. مبشه برای اگزما هم.منو راهنمایی کنین.. دست و پاهام درگیر نزدیک دو ساله.. ...

حجامت کنید .

مرکب ۱۰

صاف کننده ی خون .

ویه کرمی هست گیاهی دست ساز بنام اگزما پسوریازیس اونو تهیه کنید .

فک کنم تو با سلام و ترب هم پیدا کنی .

یه کرم تیوپی خیلی ساده هست.

اتفاقا ماه رمضون یه خانومی اومده بودپیش برادرم اومده بود دارو ببره من حرفاشونو میشنیدم .

میگفت خیلی داروها بهم تاثیر گذاشته خیلی فرق کرده‌.

بعد رفتنش داداشم گف بیچاره ۵ ساله درگیره اگزما هست هیچ دکتری هم اثر نکرده .

یه ماهه از داروهای اسلامی استفاده کرده دوباره برگشته که حالش خوب شده.

حتما به طبیب های حاذق طب اسلامی برید قطعا خوب میشین .

ویه رژیم غذایی کاملا ساده .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
حالا با این همه ژن های داغون، همه فرت و فرت هم بچه میارن. که چی؟ به خاطر خودخواهی، آدم رنج هاشو تقدی ...

حق 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
حالا با این همه ژن های داغون، همه فرت و فرت هم بچه میارن. که چی؟ به خاطر خودخواهی، آدم رنج هاشو تقدی ...

ولی من این کارو نمیکنم تصیمم گرفتم 7سالم هست ازدواج کردم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من عزیزم الان کاملا طبیعیه و ب اندازه شکمم کار میکنه ن اسهالم ن یوبس من چندسالی بود درمان شده بودم و ...

یعنی بعد زایمان ام برای من هم میره چند سال خاموشی؟  شما هم گفتین بیشتر روده تون درگیر بود؟ 

اگه وضعیت منم مثل شما بشه روزی هزار مرتبه خدارو شکر میکنم بعد زایمان ام برم طب سنتی شاید جواب گرفتم 

یعنی بعد زایمان ام برای من هم میره چند سال خاموشی؟  شما هم گفتین بیشتر روده تون درگیر بود؟  ...

ن گلم من بعد زایمانم مریضی چندسال خاموش قبلم شعله ور شد اشتباه متوجه شدی

ولی امیدوارم برای شما برعکس بشه گلم و در کمال سلامت ب فندقت رسیدگی کنی

حدود چهار پنج سال دائم خونریزی و مشکل داشتم که گاهی کمتر بود گاهی شدید تر .حدود دوسه ساله که خاموش ش ...

شما هم بیشتر رودتون درگیر بود؟ وضعیت بارداری چطوری بودین؟  بعد زایمان بهتر شدین؟ 

ن گلم من بعد زایمانم مریضی چندسال خاموش قبلم شعله ور شد اشتباه متوجه شدی  ولی امیدوارم برای شم ...

متوجه شدم

حالا من برعکس شما در بارداری عود کرده بعد زایمان خاموش میشه؟ چقدر رودتون درگیر بود؟ 

ممکنه با سزارین چسبندگی روده بگیرم؟ 

عطسم بعضی وقتا گیر میکنه سردرد میگیرم😭😭😭😭😭

منم همین مشکل رو دارم. تا وقتی عطسه میکنم حالم خوبه. ولی یهو عطسه ام بند میاد بینیم ورم میکنه و درد میگیره. سر درد شدید هم میگیرم😔

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.