2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک دریا نه . اب دریاچه ها الوده شده فاضلاب رها میکنن. سنگ نمگ نمک کوه .

نمک کوه از کجا بیاریم نشنیدم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

تاکی کاردی دارم پدرمو در اورده بیشتر از خودم اطرافیانم اذیت میکنه 

کسی بهم حرفی بزنه ناراحتم کنه یا دعوا کنم کارم به بیمارستان میکشه با نامزدم بحثم بشه نمیتونم رو پاهام وایستم احساس خفگی میکنم بدنم میلرزه نمیتونم نفس بکشم بدنم یخ میکنه فشارم میاد پایین عصب دست و پاهام میگیره اون بیشتر از من میترسه 

مزمن یعنی چی؟منم دوبار پانیک شدم

یعنی تا آخر عمر باهاته باید کنترلش کنی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
عزیزی ممنون💜💜😍

🌹❤

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

از توصیه هاتون ممنون گلم  اونم هزینه زیادمیخواد  ان شالله خدا شفابده گلم 🤲

خواهش میکنم عزیزم.خدابراتون خیربخواد ان شاالله

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ن عزیزم من مشکل سردی و گرمی ندارم 

از کجا میدونی مهربون؟ چیزی که نوشتید نشون دهنده سردی عضوی هست.در هر صورت صلاح با شماست.ان شاالله خدابراتون خیر بخواد🌹

من کهیر میزنم یه نوع کهیر هم هس بهش میگن آنژیوادم که لب چشم اینا ورم میکنه اونم‌میزنم

مال شما شدید تره حتما برو پیش متخصص آلرژی ازت دونه دونه آزمایش میگیره ببینه از چیه 

یه چیز دیگه از حرص و جوشم هست من وقتی عصبانی میشدم بدتر کهیر میزد