2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من پوست پاهاش حسابی ترک خورده بود بعضی وقتا از انگشتای پاش خون میومد نفهمیدم علتش برای چیهنزدیک دوسال پوست کف پا درگیر بود انواع اقسام پمادارو زدم ولی خوب نشد اخرش ناامید از هما جا هفته ای سه بار تو حموم برای پاش سنگ پازدم وبه طور معجزه بعد دوهفته خوب شد 

بنده بیماری روانی دارم و از زندگیم کاملا راضیم :(

منم الانم رسیده ب اوج خودش

بیشتر فقط چون خونه مادرشوهرم هستم و تو زیرزمین

وقتی عصبی میشم ی حالت کش اومدن اطراف دندونام حس میکنم همراه با درد

دندونام خیلی خرابه پولم ندارم درستشون کنم خجالت میکشم حرف بزنم چه برسه به اینکه بخندم

درد بدیع واقعا 💔🥲

منم همین مشکل رو دارم هر روز و هر شب دندون دردم چندتا دندون کج داشتم احتیاج به ارتودنسی داشت 

نتونستم برم 

الان تموم دندون هام آسیب دیده و شکسته 💔

دندون های شکسته درد می‌کنه پول تو دستم نبود مجبور شدم سه تا شو بکشم 

خدا به داد بقیش برسه 💔🥲

باورت شاید نشه ولی چیزایی که از من دفع شد اندازه ی یک انگشت بود. ۴ تا بودن . یکبار دوتا  ...

میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید 

یا اینکه همینجا توضیح بدید برا کیست شکلاتی بهتره چیکار کنیم واقعا پول عمل ندارم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

تشنج  از ۱ونیم سالگی

قبل از ازدواج ب همسرت کفتی؟

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو