2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لوپوس هم زخم دهانی و آفت دهانی خیلی داره  نمی‌دونم ان شالله همسر شما بیمار نباشن ان شالل ...

دکتر گفته این بیماریش

2سال همینحوری بود ما کفتیم حساسیت شاید ولی الان چند وقته رفته دکتر گفتن خود ایمنی 

اللن من نگاه مردم بیماری لیکن پلانم افت دهان وبیرون ریختن دست و داشت

تکرر ادرار، وسواس😢

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

پارگی عضلات شکمم

مشکل اعصاب

افسردگی شدید

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
برای معده  ۳ واحد نمک کوهی  و یک واحد اویشن قاطی کن و همیشه تو غذاهات و سر سفره استفاده ک ...

رای نفخ معده هم هست ؟ نمک کوهی چیه؟ واحد منظورتون چه مقداره؟ شما جواب گرفتید. گاها اسید معده هم دارم. 

مشکل شدید پلاکت خون وانعقاد خون ptt

اونقدر که کل بدنم کبود ومدام خون دماغ وسردرد شدید میگیرم

باید از بانک پلاکت خون ماهی یکبار پلاکت بگیرم هر بار که تزریق دارم دوروزش حالم بده 

بدتراز همه کبودی بدنم که بطور وحشتناک پیش شوهرم خجالت میکشم البته اون همش میگه من تورو با اینا دوست دارم

من چهل چهار سالمه سمت چپ صورتم نسبت به سمت راست انگار نشست داره و پیرتره… میدونید با ورزش صورت و این ...

سلام. بله صد در صد. من خودم تو بیست و چند سالگی متوجه شدم یک طرف صورتم خوب حرکت نمیکنه، یعنی اول متوجه شدم یک طرف صورتم خط لبخند دارم یک طرف ندارم، بعد تحقیق  کردم برای رفع خط لبخند، ورزش هایی که گفته بود مثلا دو طرف لپ رو باد کنید یا حرکتهایی با دو طرف صورت که اونجا بود متوجه شدم ای دل غافل مشکل خط لبخند نیست فقط درواقع  سمت چپ صورتم رو نمیتونم تکون بدم انگار فلج بود، و برای همین هم تو 22 23 سالگی شاید هم زودتر خط لبخند یک طرفه به وجود اومده بود از اون روز تا الان که 34 سالمه صورتمو ورزش میدم. فقط اینو بگم که الان حرکتهایی که من با دو طرف صورتم به صورت قرینه میزنم اغلب تعجب میکنن و نمیتونن، کاملا برگشته تواناییم و حتی صورتم جوانتر شده، اون فلجی که شاید مادر زادی بوده شاید اثر واکسن و دارو بوده هرچی که بود حتی یک طرف پلکم هم افتاده تر بود. الان اختیار دو طرف صورتم رو دارم. در حالیکه روز اول حتی  پدر و مادرمسن ام  میتونستن دو طرف صورتشون رو حرکت‌های قرینه بدن من نمیتونستم