2777
2789
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

عزیز انا غدد لنفاوی هستن که موقع سرماخوردگی و عفونت یه کم بزرگ میشن وبعد از بهبود دوباره کوچیک میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترسون تروخدا

منم دوستم مثل شما بود تا چند ماه بعد فهمید از غده تیروییدشه و تیروییدشو کامل مجبور شد در بیاره چون دیر اقدام کرد

نترس ولی حتما حتما برو دکتر و پیگیری کن هیچ توده و غده ای تو بدن رو نباید نادیده گرفت چون تو متوجه خوش خیم و بدخیم بودنش نمیشی دکتر تشخیص میده

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
پسر منم کولیت داره دیشب با چه دل درد و خونریزی خوابید بچممم مادرش بمیره  چکار میشه کرد این بیم ...

فقط میتونم بگم ک سعی کنین اول بیماری درمان خوب و کاملی رو بکنین اگر پدر و مادر منم دلشون میسوخت برام وقتی فقط چند سانت زخم داشت درمان میکردن نمیشد ب حدی ک چیزی نمونده کل رودم درگیرش بشه و عفونت داغونم کرده و از طرفی جونم ی کف دستمه و از طرفیم هزینه های سنگین درمانم اخ 

خدا خیرتون بده ک ب فکر درمان پاره تنتی 

برنامه غذایی رو حتما رعایت کنه و قرصا سر ساعت بخوره حتما بی وقفه ازمایش کم خونیم بده ک ی موقع کم خونی نگیره ک خودش سرمنشأ هر دردیه 

من 14 ساله درگیرم و الحمدلله چشم و گوش شیطون کور و کر چندماهیه خونریزی قطع شده و نفخ نمیکنم و در حالت نرمالم 

ااگر اصفهانی بهت ادرس بدم بری برای درمان 

نه گلم اصفهان نیستم.ممنونم از توجهت 💖🌼

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
فقط میتونم بگم ک سعی کنین اول بیماری درمان خوب و کاملی رو بکنین اگر پدر و مادر منم دلشون میسوخت برام ...

یعنی در این ۱۴ سال همیشه خدا در عود بیماری بودی؟  لاغر شدی؟  عوارض بیماری رو  هم داری؟ 

لاغری شدید معمولا از گرما و خشکی زیاد بدن یا سرما و خشکی زیاد بدن هست.باید اونو درمان کنی

عزیزم برای رشد بیضه و  آلت تناسلی,پسر ۱۶ ساله طب سنتی درمان داده?

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین
یعنی در این ۱۴ سال همیشه خدا در عود بیماری بودی؟  لاغر شدی؟  عوارض بیماری رو  هم داری ...

بله فقط ی وقتایی دوره خاموشی داشته وگرنه از قبل اینکه با کولو..بفهمم داشتم خبر نداشتم فقط

خیلی سخته واقعا خدا برای هیچ بشری نیاره