بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آلرژی داعمی و اسید زیاد معده تپش قلب زیادی جوری که دیگه نمیتونم رو پاهام وایسم که برا همشونم قرص میخورم 2ساله تا آخره عمرم هم باید بخورم،😔😔😔
کاربری 5توراخدا نی نی یار دیگه نترکون بزودی این جا تیکر بارداری نصب میشود انشاالله،🤰🤰🤰🐣بادعای شما دوستای گلم میشه برام صلوات بفرستید،❤️❤️ بعد از آسمونی شدن بابام امید دلم فقط باداشتن یه فرشته آسمونی میتونه دوباره من به این دنیا برگردونه،🥺🥺💔 خدایا میشه شبیه بابام باشه آخه خیلی دلم براش تنگ شده
شما داروهاتون چی هس من متوترکسات پردنیزولون هیدروکسی کلروکین داد بهم میخوردم دیگه معده درد میگرفتم م ...
متوتروکسات
ملوکسیکام
پردنیزولون
کلرودیازپوکساید
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
چسبندگی شدید قرنیه وقتی درگیر میشه چشم بیناییم دچار مشکل شدید کیشه تار میبینم به شدت درد میکنه و متورم و قرمز میشه
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊