2777
2789

پلاکت پایین 

چهارجهش انعقادی

مشکل ایمنی 

کم کاری تیروئید

تنبلی تخمدان 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
منم بعضی وقتها اذیت میشم من بعداز عملم دوباره به اندازه یه گردو ورم کرد دکتر گفت باید بسازی باهاش ...

ممنون عزیزم همچنین شما ..ان شاءلله تنتون همیشه سالم باشه .. اگه میتونی پزشکتو عوض کن من همدان بیمارستان بعثت عمل کردم و مراجعه کننده زیاد داشت فک کنم پزشکه کارش خوب بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سندرم ترنر

یکی یدونم تو به من عشق و محبت یاد دادی یاد دادی انقدر مغرور نباشم  و مهم تر از همه یادم دادی هرچقدرم یه دختر عاشق باشه و جونشو برای یه پسر بده  بازم  وسیله ای بیش برای پسر نیست💔💔خیلی گریه کردم خیلی دلمو شکوندی خوردم کردی  اما باز  امید داشتم پشتمی  امیدمو نا امید کردی منم تقصیراتی داشتم  اونقدری که باید  وقت برات نمیذاشتم برای شروع رابطه برام زود بود اما کاش بفهمی تو تقصیراتت چند برابر من بود منو با دخترای دیگه مقایسه میکردی میگفتی از دخترای دیگه یاد بگیرکاش بفهمی آسمونم به زمین بیاد کسی مثل من بدون هیچ چشمداشتی  عاشقت نمیشه💔
عزیز من اگزمای شدید داشتم خون از دستام چکه میکرد خیلی زجر کشیدم الانم یکی میبینم راهی رفتم میگم فست ...

من کف هردو پام هم پاشنه هم سینه پا ترک برداشته و خشکه خیلی ساله از بچگی داشتم یسری رفتم دکتر گفت پسوریازیس یه دکتر دیگم رفتم میگفت اگزما هست دارو داد ولی هیچی اثر نکرد طب سنتی ینی جوابه ؟

خدایا شکرت ۲۲/۷/۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد😍🥰هیچ چیز به شیرینی پاهای تو نیست کوچولوی من بی صبرانه منتظر دنیا اومدنتیم منو بابایی🤗❤ خدایا خودت مراقب تودلیم باش🤲❤
ممنون عزیزم همچنین شما ..ان شاءلله تنتون همیشه سالم باشه .. اگه میتونی پزشکتو عوض کن من همدان بیمارس ...

خیلی ممنون

من ساوه عمل کردم

فعلا که خوبم 

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
صرع، چندین ساله باهمیم دیگه بهش عادت کردم و میتونم کنترلش کنم البته الا رو به بهبودی ام و خفیفه اما ...

چ خوب ک کنار اومدی ومیتونی کنترلش کنی

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
آرتریت پسوریازیس پسوریازیس بیماری کلیوی با اولی خیلی طول کشید کنار بیام اما الان قبولش کردم و خدا ...

بی‌زحمت میفرمایید کدوم مفصل‌تون درگیره؟

چون من سالها پیش رفتم دکتر گفتن پسوریازیس داری و ۳ تا ۴ سال بعد از سن ۲۱ سالگی زانو درد اومده سراغم. 

میخواستم ربط این دو بیماری بهم رو بدونم راجع بهش مطالعه داشتم  ولی با شخصی شبیه خودم حرف نزدم تا الان میشه دقیقتر بیماریتون رو تشریح بفرمایید؟

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر