2777
2789

من کم کاری تیرویید دارم وتا آخر عمرم باید دارو بخورم

دهانه ی رحمم پاره هس وموقع بارداری سرکلاژی هستم واستراحت مطلق ینی8 ماه رو ب بالا باید بخابم تا ی بچه ی دو کیلویی تحویل جامعه بدم😐

هی

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نمیشناسمت ولی برات دعا میکنم انشالله دوباره سمت چپ صورتت به حالت عادی برگرده انشالله برات ای ...

ممنونم مهربون 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اوووه چه زیاد🤦 منم رماتیسم دارم مجبورم دیگه بخورم

بخور ولی کنارش ی داروی دیگه هست ک رقیق کننده خون هست، اونو اگر مصرف کنی اینطوری نمیشی.فکر کنم وارفارین باشه دقیق نمیدونم.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده

من☹️

برادی کاردی قلب

تا ماه اینده باید عمل کنم و باطری بزارم 

تو سن۲۲سالگی💔

تا اخر عمرم باید باهام باشع

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

روزی یک لیوان دم کرده افتیمون بخور

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

چنده نمرش  من ۱۸ سالمه یکیش ۴ و بیست و پنج یکیش چهار و هفتاد و پنج

عهه چ جالب منم ۱۸سالمه یکیش ۴ و بیست و پنج یکی سه و هفتاد و پنج

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

هرچی بیشتر بها بدی بدتر میشه اصن گوش نکن بگو باز باشه ول کن برو من یه دو سه بار بود داشتم اینجور میشدم اهمیت ندادم از سرم دراومد

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

عزیزم چیزهایی که بهشون حساسیت داره نده بخوره...چون بعدا تبدیل به آسم میشه 

پسر من هم اگزما داشت یک سالگی خوب شد چون من رعایت کردم

عشق یعنی زندگی با یاد تو

از کدوم بگم

اقده زیادن ک نگو همانژیوم کبدیم و سندورم روده و زود پریود شدن و خونریزی زیاد پریود از همه بیشتر حرصشو میخورم چند وقته قسمت سمت راست پایین درد میکنه ترس از دکتر دارم موندم چکنم

یه چیز دیگم هس اونم جدیدا داغونم کرده🤧

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
میگرن عصبی.تنبلی تخمدان مشکل هورمونی.پوستم جای زخم و اسیب شدید زایده گوشتی درمیاره .اچ پی وی

زگیل چی داری خواهر؟🥲

میشه واسه رسیدن بع آرزوهام صلوات بفرستی 😍سلامتی و خوشبختی مامانم و داداشم ....خوشبختی و ارامش خودمو عشقم ...روزا با تو زندگی رو پر از قشنگی میبینم شبا ب یاد تو همش خوابای رنگی میبینم چشم تو رنگ عسل توی چشم تو نگاه مثله شاه بیت غزل لب تو غنچه نیمه باز باغ تن تو آتیش سوزنده داغ قد تو مثله سپیدار بلند دل تو نرم تراز صبح پرند دل تو نرم تر از صبح پرند ....آهای بزار بپوشمت مثله لباس مهمونی تور سپید دست باد یا مثله رخت زندونی انگشتای کشیدتو کش بده تا اخر من بوسه داغمو بگیر تاکه نیوفته از دهن شراب صدساله من وقتشه که بنوشمت وقتشه که عریان شم بپوشمت alireza  ...(آقایون لطفا درخواست دوستی ندن )عاشق نی نی ام دوست دارم دو تا پسر کاکل زری داشته باشم بیام با ذوق براشون تاپیک بزنم